A.N.P.A

Permise pescuit
Share
cat de valabil este acest permis,cand pentru 2009 era inscris anul in original si acum se scrie cu pixul 2010?

A.N.P.A : 13 comentarii

  • am primit azi raspuns de la aps si au comunicat ca la inceputul saptamanii primesc legitimatii si pot toti pescarii sa mearga sa le ridice.

  • @craciun bogdan:si eu am permis de la ajvps,adik carnet de membru pescar sportiv si ma am de la anpa dar de la asociatia ajvps.sunt chiar bune si nu iti fac probleme.fir intins la toti

  • @marupescaru dute frate peste ei si strange-i de gat da-i in rasa lor de nesimtiti..de suferit tu vei avea de suferit daca mergi cu permisul ala la pescuit si vine filiala... anul 2010 este sub forma de holograma pe permisul 2010 nicidecum cu pixul. cred ca trebuie sa ma fac si vanator sa mai impuscam din nesimtiti astia din romania

  • salut!chiar ati crezut ca o sa-mi strang jucariile si am sa plec acasa?eu tin intotdeauna cu adevarul si sper ca si multi altii fac la fel ca mine.nimeni care pateste acest lucru nu ar trebui sa stea cu mainile incrucisate si sa astepte un prim control din partea autoritatiilor ca sa-si dea seama ca a luat o teapa mare!in primul an de pescuit al meu nu am avut permis de pescuit,mergand la risc la pescuit pe raul olt fapt ce a dus la confiscarea catorva scule de pescuit de doua ori!de atunci sunt afiliat la ajvps si nu am avut niciodata probleme cu permisul si controalele facute pe marginea apelor!cred ca toti ar trebui sa-si procure permisele de la filialele judetene ale ajvps deoarece sunt cele adevarate!!!va urez succes si fire intinse!

  • @craciun bogdan-bogdanele si eu tot in spirit de gluma am scris mai sus!!!!!!!dar pacat ca sunt unii care profita de lege si cred ca pot face orice !!!!inclusiv sa dea permise scrise cu pixul!!!!poate ca la satu-mare tine faza cu acest permis dar daca maru se duce in alt judet cei care vin in control s-ar putea sa-l "arda"!si nu ar fi corect.......!dupa toata tevatura cu permisele anpa,cand 90% ne-am agitat sa facem rost de ele,sa fim corecti,tot noi sa o patim????.....de accea maru tre sa mearga la cel(cei) care i-au eliberat permisul si sa se ia nitel de"piept" cu ei!!!!

  • salutare speed_66_al!cred ca cele scrise mai sus nu ar trebui sa deranjeze cu nimic pe nimeni deoarece le-am scris sub forma de gluma.daca nu se stie de gluma pe acest sait inseamna ca am nimerit gresit si am sa renut la el din cauza neintelegilor pe care le-am cauzat!tot ce am scris in comentariul anterior denota ca traim intr-o tara de hoti!va urez fire intinse in continuare!

  • vineri vreau sa merg pe olt. stie cineva un loc bun (exclus balti private)pe baraje?merg in special dupa caras, sunt mai incepator.momeli, nade?
    apropo voi cum va ''domoliti'' nevestele cand plecati?

  • marius nu-i in regula.vezi despre ce-i vorba sa nu fie vre-o smenuiala de la aia de unde ti-ai luat permisul

  • @craciun bogdan-prietene am rugat admin ca acele comentarii politice sau la nonsubiect sa fie sterse!!!!!!retine : suntem pescari nu politicieni!indiferent de simpatiile politice,fotbalistice,sexuale,etc sa incercam sa vorbim doar de pescuit!!daca poti ajuta omul cu un sfat fa-o!daca nu ,nu !!!!!!te rog sa nu incerci sa denaturezi pescuitul spre politic!sa incercam sa ramanem tot aceeasi pescari sportivi-recreativi!iti multumesc ptr intelegere si-ti urez multe fire-ntinse daca mai ai timp si de pescuit !

  • salutare!cine ti-a dat tie permisul de pescuit pe anul in curs cred ca face parte din filiera lui base,nu distribuie permisele legale(ori s-au schinmbat lucrurile pe la a.n.p.a),de ai reusit sa-ti procuri astfel de permis!permisul pe anul in curs este acelasi model ca si acum un an sau doi in urma,doar culoarea difera si scrisul cu datele personale care este scris de o alta persona!