A.V.P.S. ZIMBRUL ROMANESC 2007 Bucuresti

Permise pescuit
Share
A.V.P.S. ZIMBRUL ROMANESC 2007 Str. selari nr. 9-11, sector 3, Bucuresti
-cotizatie membri: 75 RON/an pentru salariati
50 RON/an pensionari.
In acesti bani intra permisul de membru,permisul ANPA si PG pe raza judetului Calarasi.
Acte necesare inscrierii:copie B.I./C.I., o fotografie si copie dupa cuponul de pensie in cazul pensionarilor.
Relatii la tel:0741585291
0725527018
Angheluta Valentin

A.V.P.S. ZIMBRUL ROMANESC 2007 Bucuresti : 6 comentarii

  • da nea nae eu am fost membru ani de zile la "acvila" si ce-am obtinut?nici macar o viza pg....i-am gasit pe baietii astia la care m-am inscris si sa-ti zic drep,imi place mult modul de lucru al lor!da acum doi ani m-am dus la buftea si mi-am luat permisul....pe urma m-am dus la giurgiu si mi-am luat pg-ul,la tulcea la fel...asa ca tot la aceeasi cheltuiala (daca nu mai multa)am ajuns,cat taxa platita la asociatie!

  • ma-m inscris sa pot abtine permisul , mai stii k acum 2 ani nu era cu asociere . de ce ?
    au baietii relatii la institutiile statului k asa merge la noi . . acum cum de se elib permise fara asociere ?in b-dul carol nr. 24 .

  • nea nae dar nici nu putem sa le interzicem....e libera alegere a fiecaruia sa se asocieze sau nu.....!eu unul am intrat sti bine intr-o asociatie.....si sa-ti spun drept nu-mi pare rau....a fost optiunea mea,asa cum n-ai vrut sa te inscrii intr-o asociatie(opinia mataluta pe care eu unul o respect)asa sunt multi care sau inscris si,probabil,multi care nu sau inscris.....e optiunea fiecaruia pe care eu o respect!

  • tu nu vrei sa intelegi k astia sunt capuse , si mai stii k astia au si obligatii fata de pescarii care au vizat la ei ?ce fac astia pt pescari , zi-mi macar un motiv sa te cred .

  • da nea nae dar nici nu interzice dreptul la asociere , nu interzice nici reclama si nici dreptul de a alege.....oamenii au facut o oferta,cine vrea o poate accesa cine nu,nu.....nu obliga pe nimeni sa se inscrie la ei !

  • pai dak se elibereaza permise fara asociere , de ce mai postati aberatii?constitutia romaniei nu obliga la asociere , platim la capuse bani sa stea in portofolii pe salarii din jecmaneala pt cotizatii, ce face zimbrul asta la dunare unde vreau eu sa pescuiesc . amenajeaza locuri , combat braconierii . !! sa se stie pe sistem ,ca asociatiile au obligatii de acest gen fata de ministerul ce le da aprobarea de functionare pt a face ceva pt pescari sa merite aceasta cotizatie , sunt reguli pe care treb sa le infapuiasca obligat .