Amenajare balta pescuit

Locuri de pescuit detalii
Share
Va salut,am si eu cateva intrebari.referitor la amenj.unei balti.

1.
,cum se aseaza pontoanele pe o balta de pescuit ,cu fata catre apa adanca sau invers,cum prefera mai mult craparii.
cu fata catre apa adanca-2,5 m
cu fata catre apa mica -1 m?

2.cum se poate scapa de vegetatia din balta,apa este foarte limpede se vede fundul apei chiar si la 2,5 m,se dezolta bine novacul in astfel de ape,fitofagul?

3.pentru un luciu de 10.000 m2 de apa cam cate tone de peste sunt necesare pentru asigurarea unui pescuit sportiv optim?

4.am avantaj ca am varatiuni de adancime de la 0,5 pana la 10 m si zone de excavatii ?,pietris dar si mal.deasemenea foarte multe izvoare controlabile in sensul ca pot sa le desfac mai mult curgand un nivel mare de apa sau le pot oprii definitiv

5.balta respectiva curge non-stop vara iarna diferenta de nivel fiind de maxim 40 cm,deasemenea aceasta nu poate fi scazuta decat maxim 0,5 m. este acesta un dezavantaj pentru mine?

Amenajare balta pescuit : 1 comentarii

  • va salut,eu unul as aseza pontoanele cu fata catre apa adanca sa se poata planta acolo pt k pe timp mai rece sau pe canicula pestele sta la adanc.pt vegetatie daca aveti stuf va trebuie ten pt k numai el mananca stuf,intre novac si fitofag as alege novacul pt k se poate si pescuit la lanseta si ofera driluri frumoase in schimb fitofagul nu stiu cu ce s-ar prinde.aceste specii de crap chinezesc se adapteaza f repede la orice fel de apa deci cred k se vor dezvolta f bine.sanatate