Balta Puiesti Vaslui

Locuri de pescuit detalii
Share
Daca are cineva informatii despre aceasta balta,am auzit ca ziua ar fi 25 lei si ca s-ar prinde caras frumos,rog sa posteze.Fire intinse.

Balta Puiesti Vaslui : 44 comentarii

  • am mai fost eu, in jur de 6-7 ori. baltile piscicole iana sunt 3 la numar. balta 1 (cea cu stuf) este ravnita pentru poluatia de crap pe care o are. balta din mijloc este deocamdata inchisa si nu se da voie pescuitului, in timp ce, balta din dreapta (cea dinspre barlad), este ravnita mai mult pentru caras (300-400 grame bucata).

    ca impresie generala, balta dinspre barlad aducea fiecarui pescar in lunile mai - iulie cel putin 6-7 kg de caras.

    balta cu stuf este mai pretentioasa fiind vorba de crap, majoritatea pescarilor adevarati prinzand si aici peste.

    taxa a fost la un moment dat 100 de lei, insa a devenit din nou 50 lei.

  • chiar nu a mai fost nimeni de atunci la balta?

  • salut ...a mai fost cineva recent poate incepe si merge de acuma ca s-a mai incalzit apa . eu am fost acum vreo luna si nu am prins decat 2 bibani si o trasatura la cubulet..ei zic ca s-a tras pestele din 2 si s-a bagat in 1 si 3 si pe 2 a bagat puiet inapoi...acuma dumnezeu stie care e adevarul , daca merge cineva de curand sa ne zica si noua ce a facut..succes.

  • eu nu inteleg de ce tot mai incercati sa mergeti la iana. aici inca de anul trecut de cand era peste mergea atat de prost incat erai fericit daca luai 5 carasi. i-am spus paznicului ce tocmai ii dadusem 50 lei ca am prins 4 carasi si a spus ca fac de-o saramura. deci cum ar veni, m-am scos!

    la iana a fost scos tot pestele din baltile 1 si 3, si a fost bagat in balta 2, acolo unde nu aveti voie sa pescuiti. ce e asa greu de inteles? mergeti sa prindeti biban mic la rama cu 50 ron. mai degraba mergeti la iezer, mai in nord cu 1 km, si dati 35 ron si tot mai prindeti cate un caras.

  • salut! va rog sa mai postati pe forum ce se mai intampla pe baltile de la puiesti anul asta .as vrea sa fac o partida la crap in jur de 1 mai si ar conta multsa stiu cum mai merge treaba ! fir intins !!

  • hai sa traitzi !!! oare baietzii destepti de la puiesti au bagat pestele din baltile 1 si 3 in balta 2 pe care in prealabil au golit-o ? si noi cotizam ca .... nu mai zic...sa nu intru in polemica..... aveam de gand ca prima iesire sa o fac aici...dar dupa cate scrieti...nu vin sigur aici. de balta de mai inspre bacau mai stiti ceva pe anul asta ? iana parca ii zice aia de 40 ha. cred ca atac un vadeni... la cat am hibernat ma maninca tare in palma...

  • fratilor nu mai dati cu batul in baltile aste pana nu studiati terenul(cum fac eu,merg vad care este treaba si daca se merita bine daca nu sa se uite patronul lung dupa pescari)daca va ingramaditi cu toti pe lacuri din astea unde se prinde un ciortan pe zi de aceea sunt si taxele mari.unde este ingramadeala este si pret dar peste negarantat si in plus nici distractie.dupa prohibitie aveti delta aproape.vin eu din pitesti si d-voastra nu intrati prin minunatiile deltei.fir intins si toate cele bune.

  • mai frate dar stiu ca va baga mina adinc in buzunare,administratorul ala.furt pe fata,o gramada de bani ca sa ce?sa dai practic cu undita intr-o apa fara peste?fir intins si sa auzim si de zile mai bune!

  • am fost ieri la un bibanel cu un prieten.
    situatie e urmatoarea: taxa 50 ron de persoana + 10 ron de masina.
    nu conteaza daca dai la stationar (crap, caras) sau la rapitor cu un singur bat.....trist.....
    se poate pescui doar in baltile 1 si 3 (balta 2 e inchisa pe motiv ca a bagat puiet).
    laudatul biban nu mai exista cu toate ca am explorat toata balta 1 de jur imprejur.... am mers mai mult pe jos decat am pescuit..... am prins 2 bibani amarati...in rest nimik.
    am platit 110 ron si ne-a trecut pe un caiet....nici o factura, nici o chitanta....evaziune cum zice colegul de mai sus.
    pe balta 1 vreo 10 pescari.... maxim 3-4 bibanei desi aveau 1mil de scule la stationar...
    am exploatat si balta 3 la stiuca si salau...nici o miscare....cam asta e marele puiesti....

    fire intinse!!!

  • salutare , astazi am fost pt prima data in acest an la puiesti ..intr-o partida de 12h 2 bibani cat palma :) nici urma de caras sau crap , se pescuieste pe bazinele 1 respectiv 3 cel din mijloc e inchis deoarece zice ca a bagat puiet si 2 ani nu se va pescui . taxele sunt urmatoarele 12 h - 50 de lei iar pt 24 h 75 . se poate retine maxim 3 kg de crap iar carasul nelimitat probabil , insa nu stiu cat peste mai are in iazurile respective ..daca mai merge careva de curand rog sa zica si noua ce a facut , secces.