Balta Salcuta

Pescuit Sportiv
Share
Salut baieti! Vreau sa ies la o partida de pescuit la crap si nu stiu unde sa merg.Imi dati un sfat(balta,momeala,taxa).Lozova am inteles ca este praf,la fel si Movileni,Blasova.
Stiti ceva de Salcuta????Nu am fost niciodata...

Balta Salcuta : 28 comentarii

  • vai de capu` meu..cu banii astia stateam cred 10 zile in delta la cort !!!!! daca nu..si mai bine !!!

  • nu stiai care sunt preturile?se stie din primavara ca acolo e foarte scumpa treaba.cu banii astia stateai in delta.trebuia sa pleci seara si ramaneai cu banii si te reorientai a doua zi.

  • salutari la lume!

    recent am fost la pescuit la balta salcuta si am avut o experienta foarte neplacuta. am zis sa o impartasesc cu colegii pescari.

    am ajuns pe balta la ora 17 cu intentia sa dormim acolo si sa prindem o zi de pe pescuit a doua zi de dimineata. am fost insotit de parintii si socrii mei, am zis sa ies la o partida de pescuit si sa ii scot si pe "batrani" in natura. de mentionat ca doar eu am pescuit.
    am intins corturile, lansetele si ne pregateam de gratar. pe la ora 20, a venit patronul baltii insotit de 2 elevi de`ai lui (intr`un jeep verde). bine sprituit, a dat buna seara si s`a pus pe banca. a scos regulamentul si a inceput sa citeasca ce e voie ce nu e voie. a zis ca nu e voie la pescuit noaptea asa ca am inceput sa scot lansetele din apa. apoi a inceput sa calculeze.
    erau 3 corturi micute puse 3 x 100 lei. din start 300 ron.
    doua masini 100 ron.
    a mai calculat el niste taxe de agrement. deja aveam 2 ore de cand eram pe balta si aveam de platit in jur de 450 de ron. asta in timp ce ma punea sa scot lansetele din apa!!!!
    m-am enervat putin si am spus ca e prea exagerat, auzisem de la un amic care a mai fost ca e scump dar preturile sunt flexibile .. ca eu nici nu pescuiesc si trebuie sa dau 450 de ron. unde sunt? la mamaia?
    atunci nenea patronu care am inteles ca e primar in comuna acolo.. a dat dovada de taran prost cu titlu de proprietate si a zis ca avem jumatate de ora sa ne strangem tot si sa plecam de pe balta!!! am dat sa ii raspund cu doua vorbe .. nu am mai apucat ca s`a si urcat in masina. am venit langa portiera sa incerc sa vorbesc cu el a plecat in tromba de langa mine!!
    deja se intunecase .. unde sa mai strangi corturi si acarete. ma simteam si prost fata de socrii si parintii mei.
    m-am urcat in masina si m`am dus la coliba la el acolo. el era foarte nervos si incalzit de bautura.. nu stiam cum sa il iau acum sa nu ne dea afara de pe balta.. sa accepte banii si sa ma lase in pace. o situatie de tot rahatul!!
    pana la urma am lasat`o ca el .. nu i`am mai comentat nimic, mi`a dat tichetele si am plecat inapoi la locul de pescuit.
    a doua zi de dimineata.. la ora 10 mai exact... alti baieti cu o dacie au venit dupa taxa.
    60 ron pescuitul + 100 ron 2 masini.
    inca 160 ron.
    noroc ca imi mai ramasese 50 ron in torpedo de am platit bacul la intoarcere.

    iar la capitolul pescuit... am prins 2 crapi in jur de 1kg - 2kg si asta noroc cu navomodelul. pestele (in special carasul) am vazut ca are niste bube cu un fel de puroi intre solzi. crapul, am vazut ca nu e prea afectat de asta.

    ce sa mai zic .. am luat`o.. am luat`o. iar ca scriu eu aici pe forum creca il doare pe patron fix in roata de la caruta... dar poate o sa foloseasca cuiva povestea asta si nu o sa mai aleaga balta aia ca destinatie de pescuit.

    una la mana .. este prea scump si chiar nu se merita. si doi, ciobanul ala de patron depinde de noi pescarii nu noi de el. sa se invete sa fie respectuos si umil cand ii calca omu pe balta si ii plateste preturile exagerate!

  • raspuns pt.bgd_yul :

    anul trecut am dat o fuga la revarsarea , eram in trecere.
    se construia ceva acolo la o casa.
    am intrebat care este treaba si mi sa spus ca balta este inchisa pt pescuitul sportiv.
    mai mult nu stiu , si nici nu am intrebat , se vedea vizibil ca am deranjat.

  • au scazut taxele la salcuta sau inca nu sau trezit ca raman fara clienti?
    stie cineva ceva?

  • haha! visati crap la salcuta ? continuati va rog !doar daca a scapat din plase toamna trecuta !fir intins baieti !ps. doar un mic sfat daca se poate, blasova treceti de zona de camping cam 120 de m ,dati nada cu racheta la 100 de m ,porumb natur fara figuri si mai vb...fotant cu porumb pe carlig...intre 10 si 11 imposibil sa nu aveti dril shmecher si intre orele 17 si 20

  • tzeapa mare !!! domnilor !!! salcuta e praff si pulbere ! au bagat si ei 2 tone de caras din dunare, dupa ce au scos tot crapul in toamna cu plasele,au modificat scorurile sa para ca e balta cu pretentii si gata . e de tot rasul! pune lumea botu' la vrajeala lor... pacat ca va cheltuiti lovelele pe asa ceva, cu tot atat, macar incercati fratilor lozova,blasova ,sat costi...se merita sa aveti driluri de vis . incercati lozova cu patratica de bostan de placinta si flotant si s-ar putea sa va intoarceti fericiti,eu unu sunt:)

  • credeti-ma. salcuta e o balta buna. mai stie cineva ceva de revarsarea?

  • a fost singura balta unde sa prins in prohibitie.cu un pic de grija puteai lua lejer 15-20 de caras plin de icre.ca si conditii nu ai ce comenta iarba verde,curat.locuri amenajate de gratar,locuri cu umbra etc.pentru mers cu familia a fost ok.e cam scump intradevar dar se merita sa mergi macar odata pe luna mai ales acum in prohibitie.cei care nu le convine 10-15-20 de kg inseamna ca nu se duc acolo pt pescuit ci doar pentru a incarca frigiderul.cat peste poti manca dintr-o partida daca esti pescar amator si iesi macar odata pe saptamana.ca doar nu aveti tot acasa lazi frigorifice si le vreti pline cu peste.chiar am fost luat la misto de cativa colegi de munca care spuneau ca de 100 se duc si cumpara de la pescarie.daca calculezi pe foaie mereu pretul la benzina,bac,taxa pescuit,rame,viermi,suc,bere,seminte,pampers la copilul care il iei cu tine,servetele,spalatul masinii dupa pescuit normal cu nu prinzi peste in contravaloare dar oare numai pentru pentru asta mergem?imi place sa ies in liniste cu familia la pescuit sa ma simt bine si acolo chiar a tras pestele iar cand ma duc la peste nu scot calculatorul si fac calcule sa calculez daca e 5 lei kg de peste la pescarie sa vad imi scot banii sau nu?

  • balta ,,salcuta''?
    o gluma sarata.
    anul 2013 probabil a sucit mintile celor ce o administreaza.
    60 ron pescuitul , 50ron masina.
    sa va readuc aminte ca si la bac lasam cam 40ron?
    mai in gluma mai inserios te intrebi daca cumva pescuieste si masina....
    una peste alta masina ta nu va avea conditii de parcare.
    absolut daca ajungi pe dig vei fi deranjat de tractoarele si combinele ce isi au drum pe acolo.
    despre partea cu pescuitul?..nu vreau sa fiu carcotas...au fost si zile bune...dar mai mult zile in care pleca toata lumea dezamagita.
    anul acesta am fost doar o singura data.
    caras si nici un crap , si ma refer la tot ce am putut observa in jurul meu..
    anul acesta la ce preturi am gasit la mult laudata balta salcuta.....prefer sa astept pana administratorul baltii probabil va intelege ca la pretul de 110ron plus 40ron bac =150 de unde rezulta ca 1kg de caras va costa 30 ron.
    dincolo era mai ieftin.
    fire intinse.