Capturare pestisori

Tehnici de pescuit
Share
Rog postari metode capturare pestisori, in vederea pescuitului la rapitor,sau eventual achizitionez plasa monofilament de 10 mm. 3-4m. Pretul il fixeaza vanzatorul.
iubiti natura, merita.

Capturare pestisori : 12 comentarii

  • acu cateva zile am trecut pe la pietre ,m-am uitat de sus si erau cativa cu parasute ce le aruncau in apa, stricau imaginea pe care altii incearca s-o promoveze ,atunci am vazut ca nu sunt sanse ca in pescuit sa se intample un lucru bun,erau copii, nu aveau 16 ani si mai erau si din zona spunea cineva, din discutii,si mai cred ca parintii lor priveau de undeva...!? iubiti natura si ingrijiti braconajul cam asta este sloganul!!!
    la munca este greu,bate-o vina de saracie.

  • da pai lasa ca nu din cauza ta nu mai sint pesti,nu-ti mai cere atita scuze .macar ai fost sincer noi ne-am zis parerea si gata,nimeni nu-i sfint pe site-ul asta ce naiba! :-)))

  • cand eram pusti si nu prea gaseam ce imi trebuia ptr capturarea pestisorilor,faceam dintr-o perdea un fel de minciog(cat omor mi-am luat de la mama ca i-am stricat perdeaua),sau un gen de halau de 30/30 cm!stiam ca nu ai ganduri rele,mai glumim si noi putin!da am vazut si eu stegulet din acela,partea proasta este ca pestisorii intra printre ochiuri si raman blocati!cind vrei sa-i scoti la unii le rupi capul,iar daca nu-i folosesti pe toti,ar fi pacat sa-i omori!nu?sau poti face din tifon un halau de 30/30 sau 40/40!pui niste mamaliga si-l lasi tot asa vreo 30min la apa de 20-30 cm adancime si sigur scoti niste pestisori,chiar si mai mai maricei!

  • speed-66-al gandurile mele nu au fost negre,doream sa fac un stegulet cum am mai vazut,ptr prins 5,6 pestisori cu care sa dau la salau.foloseam steguletul cand bate vantul si nu ducem lipsa de vant in martie si jumatatea lui aprilie.
    pentru sinceritate mai recunosc o data si sunt sigur
    ca mi-am ispasit pacatul:))
    iubiti natura,merita.

  • @iorgu_pescaru-erare humanum est!de data asta te iertam ca vb aceea:greseala recunoscuta este pe jumatate iertata!te rog sa nu ma intelegi gresit dar eu unul cand aud de monofilament turbez!si nu numai eu!stii dece nu?iubiti natura ca merita!

  • recunosc gresala si cer scuze.intentia nu a a fost
    cu vreun gand negativ.noapte este un sfetnic bun.
    rog insistent admin.sa stearga subiectul. multumesc
    ptr. intelegere.
    iubiti natura merita.

  • te-ai cam aruncat cu monofilamentul ala si au sarit pe tine!tu ai zis sa iubim natura.cu monofilament de 10 cureti tot si chiar daca arunci inapoi pestele marunt ranesti multi,e pacat.stiu ca nu asta intentionezi dar metoda cu pet-ul zic eu ca e ok.





  • uite ca si pet-urile lasate peste tot sunt bune la ceva..... citeste articolul




    capcana pentru pestisori... ecologica


     

  • richard multi pescari folosesc metoda steguletului.
    daca tu consideri (nu prea te-am vazut postat pe forum)ca sunt ipocrit asta este ultima mea postare pe site. toate cele bune celorlalti.
    iubiti natura,merita.

  • bine ca nu vrei dinamita!
    parca iubeai natura, ...