Ce stiti despre noua lege a pescuitului sportiv ?

Pescuit Sportiv
Share
Zilele trecute asa intr-o doara, i-mi trec pe la urechi de pe posturile de televiziune si radio,citeva stiri despre proiectul noii legi a pescuitului sportiv-recreativ, pe care stimatii nostrii guvernanti,vor sa o lanseze incepind cu anul urmator.Si iata cum in loc sa aud ceva despre interzicerea sau macar limitarea pescuitului comercial pe apele tarii,care de fapt este braconaj cu acte in regula,stimabili propun numai reduceri si schimbari in pescuitul sportiv_recreativ cum ar fi dupa cite am inteles eu asa in fuga,: limitarea la doua undite la pescuitul sportiv pe Dunare,ceva limitare a cantitatii de peste permisa intr-o zi de pescuit ,bla,bla,bla, cam atit am apucat sa retin ,ca deja incepusem sa ma enervez atit de tare incit nu am mai inteles nimic din stire.Voi cam ce stiti despre noua lege care se abate pe saracele unditele noastre? Fir intins!!!--daca om mai avea unde sau voie!!

Ce stiti despre noua lege a pescuitului sportiv ? : 3 comentarii

  • limitari sunt si in prezent , ca numar de bete, dimensiuni minime, cantitatea care se poate retine ,etc. nu te mai enerva draga puiut. citeste regulamentul din spatele unui permis de pescuit.

  • pai cum sa nu ,tot la noi pescari trebuie sa ne limiteze ca noi lom cel mai mult peste nu paia care pescuiesc industrial ,curent ect bataie de joc pe fata ,vrea sa facem cioanca mare la cei ce detin balti asta e

  • proiectul de lege este publicat pentru dezbatere publica pe site-ul departamentului ape, pÄ