conserva de peste |
Vizite : 59168 | |
Reteta propusa de: baracuda :: 10.06.2010 21:19 | ||
guvizi cu otet |
Vizite : 7843 | |
Reteta propusa de: marupescaru :: 11.04.2010 22:44 | ||
conserva de peste |
Vizite : 31563 | |
Reteta propusa de: baracuda :: 07.04.2010 19:34 | ||
peste la borcan |
Vizite : 37166 | |
Reteta propusa de: Scorpionul :: 28.03.2010 23:56 | ||
conderva de peste |
Vizite : 23319 | |
Reteta propusa de: Scorpionul :: 05.03.2010 18:50 | ||
saramura de caras |
Vizite : 8439 | |
Reteta propusa de: gyra :: 03.03.2010 23:03 | ||
conserva |
Vizite : 19889 | |
Reteta propusa de: marupescaru :: 27.02.2010 15:02 | ||
caras -conserva |
Vizite : 35652 | |
Reteta propusa de: lin-pe-lin :: 04.09.2009 10:00 | ||
conserva de scobar in ulei(bulion) |
Vizite : 32431 | |
Reteta propusa de: moshnae :: 05.01.2009 10:41 | ||
conserva de peste |
Vizite : 30301 | |
Reteta propusa de: PescuitMania :: 14.06.2008 10:37 | ||
Conserve de peste Totul despre pregatirea conservelor de peste. Conserve cu peste pregatite de cei mai iscusiti bucatori din cei mai nobili pesti.
Preparatele culinare din peste au mare cautare in gastronomia romana si nu numai.proverbul spune nici o masa fara peste. Pestele este o sursa de vitamine si minele. Pestele poate fi pregatit la gratar, prajit, la cuptor si exemplele pot continua. Ce este insa important este ca in orice reteta am folosi pestele trebuie sa fie proaspat, bine spalat si eviscerat. Pestele este de asemenea recomandat in multe regimuri alimentare intrucat contine putin colesterol si asigura o digestie usoara.
Metode de pregatire; peste la cuptor, peste la gratar, saramura de peste, peste prajit, ciorba de peste, peste file. Atentie uneori pestele gras(crap, somn, etc) nu este indicat.
Astfel cei ce doresc un regim viata cat mai echilibrat trebuie sa creasca aportul de carne din peste.
Propune reteta culinara