Crap la cuptor cu legume

Detalii

Porti 5
Timp 50

Descriere Crap la cuptor cu legume

Curatati ceapa, morcovul si ardeiul gras, spalati-le si tocati-le. Spalati rosiile si taiati-le in jumatati. Curatati pestele de eventualele oscioare ramase de la filetare, spalati-l si puneti-l intr-o tava adanca.Puneti imprejurul acestuiua legumele taiate, apoi adaugati uleiul si vinul. Presarati totul cu sare si piper, dupa gust si puneti tava in cuptorul incins. Coaceti la foc potrivit circa 40 de minute. Serviti crapul cu mamaliga, cu garnitura de legume, totul presarat cu patrunjel tocat si ornati cu feliute de lamaie

Ingrediente reteta

  • file de crap 1000 grame
  • rosii cherry 3 bucati
  • ceapa 2 bucati
  • ardei gras 1 bucati
  • morcov 1 bucati
  • lamaie 1 bucati
  • ulei 50 mililitri
  • vin alb 250 mililitri
  • legatura patrunjel 1 bucati

Crap la cuptor cu legume : 0 comentarii

Nu exista comentarii