Despre magazinele de pescuit online

Pescuit Sportiv
Share
Buna ziua

As dori sa va cer parerea cu privire la magazinele online de pescuit si vanatoare.
www.pvmag.ro

Despre magazinele de pescuit online : 2 comentarii

  • multumesc

    poate in viitorul apropiat aceasta situatie va ajunge la normal, iar cati mai multi sa poata cumpara online scule de pescuit si momeala vie!

  • au preturi mai mari/produs decit magazinele fizice. nu inteleg de ce, la vinzarile pe care le au si lucrind direct cu distribuitorii producatorilor de profil.
    si inca ceva ;probabil sunt intelesi intre ei pt ca produsele au acele-si preturi la aproape toate magazinele online.doar transportul difera pe ici pe colo.alt aspect urit:pacalesc clientii cu asa zisele "reduceri"-
    afiseaza un pret mult mai mare pe care il taie cu o liniuta,si sugerind o reducere sub el baga un pret mai mic.in fapt pretul cel mic este cel real,(observatt la alte magazine la care aparea acela-si pret mic/produs, dar fara nici o reducere)pacaleala curata!

    acela-si lucru se intimpla si pe la lichidari de stoc,(nu sunt reduceri cum se sugereazaa la f multe produse, iar pretul este acela-si ca al altor magazine/produs daca o sa cautati)aici nemaipunind la discutie faptul ca unele produse,ex ;fire de pescuit stau prin deposite si cu anii deci sunt varza.in special cele scumpe si de firma.
    nota bene la operativitate,-in afara sarbatorilor cind te prind si 1-2 saptamini pina la primrea produselor!!si atunci majoritatea insala clientii cu asa numite reduceri de chipurile 10%-20%-30%mai intimpinam unele probleme:la comenzi online te poti trezii cu telefon ca nu au unele produse pe care le comanzi,cu toate ca practic ele apar pe stocul lor.
    in principiu sunt bune pt cei care locuiesc in orasele mici,la sate,unde nu exista magazine de pescuit dotate corespunzator,sau pt cei care nu au timp de umblat prin magazine.
    daca as locui intr-un oras mare as evita magazinele online. este mai bine sa-ti alegi un produs pe care sa-l vezi si sa-l ti in mina.si pretul este mai mic.in plus te poti intelege cu vinzatorul sa ti-l comande sa-l aduca si chiar sa-ti spuna pretul dinainte(si mai nou, sa-ti dea un tel cu pretul ,prin care sa te intrebe daca il vrei sau nu ).
    alt aspect.-am intilnit caz in care pe site la o mulineta era trecuta cu 2 rulmenti ,iar cind am primit-o de fapt avea doar unul.
    alt caz in care o mulineta am trimis-o de 2 ori inapoi-mi-o schimbasera dar i-mi trimisesera altele tot defecte .timp pierdut asteptind curierul,nervi etc,etc.
    despre telefoane primite la comenzile facute ,prin care mi s-a spus ca unele produse nu le au,cu toate ca ele apareau in stoc si prin care mi se sugereaza alte produse sunt satul.
    cam astea sunt punctele slabe ale cumparaturilor online,traite de mine !
    nota bene pt multitudinea de produse,caltatea) ,si operativitate si cam atit.
    fire intinse !!!