Donati

Share

Detalii

Data Adaugare 18-12-2010 20:13
Donatii
Pret 0 RON
Judet Valcea
Telefon 0757129988

Descriere Donati

Va rog in pragul sarbatorilor , daca puteti sa donati articole de pescuit care nu va mai trebuie. Sunt un copil de 13 ani care iubesc foarte mult pescuitul, nu am avut posibilitati sa imi cumpar singur articolele necesare deci va rog sa imi donati un bat vechi care nu va mai trebuie sau o mulineta sau orice doriti dumneavoastra . Am avut si eu un bat si o mulineta , dar mi le-a luat filiala anul acesta.
Va rog foarte mult sa ajutati un copil care iubeste foarte mult pescuitul.
Va MULTUMESC!!!Craciun Fericit!!!
daca e sa ma contactati la nr de tel 0757129988

Poze anunt

    Nu exista alte imagini asociate anuntului

Donati : 5 comentarii

  • la multi ani! ti-am trimis coletul prin posta ai 2 lansete cu care eu am pescuit la caras si 2 mulinete,o geanta ptr pescuit si cateva lucrusoare,care cred ca o sa-ti foloseasca,o forfecuta,o unghiera,cateva plute fine,momitoare ceva carlige,nylon,cand o sa ai posibilitate sa-ti iei tu ceva mai de calitate,o sa fie altceva.
    numai bine tie si familiei tale,fir intins pe 2011,si nu uita sa-ti faci permis de pescuit,eu deja l-am vizat.
    sanatate!

  • v-am spus ,sunt un copil de 13 ani in ciuda faptului ca am 1,75 m inaltime , nu am cuvinte de multumire in fata acestor doi domni respectiv bigdaddy68 si sam pentru ca au putut sa se gandeasca si sa doneze in pragul sarbatorilor acest infinit cadou ( articole pescuit) acestui copil necunoscut lucian . nu va imaginati cata bucurie mi-ati adus .
    va multumesc , si dumnezeu sa va aduca aceasi bucurie in viata . la multi ani!!!
    nu ma gandeam ca mai sunt inca romani ca acestia.

  • la multi ani,care e telefonul tau?0767 sau 0757
    undeva l-ai scris gresit!oricum o sa-ti trimit la valcea pachetul cu cele necesare...nu sunt noi,dar cu ele am prins pesti frumosi,salutari,sam

  • salutare,din partea mea o lanseta si o mulineta,si ceva maruntisuri,miercuri plec la bucuresti,sambata o sa fiu in curtea de arges,de te poti deplasa,confirma ,de nu,dupa sarbatori.craciun fericit.0725674202

  • sall copile,trimite-mi adresa ,pt ca ai cistigat o varga de 4m,sarbatori fericite.tel. 0746394485