Dorada la cuptor

Detalii

Porti 4
Timp 60

Descriere Dorada la cuptor

Se curata cartofii si se taie felii asezandu-se un pat de cartofi intr-o tava inalta care a fost unsa bine in prealabil cu ulei.Se eviscereaza dorada si se aseaza pe patul de cartofi.Se taie ciupercile se umple dorada iar surplusul este aruncat pe langa peste in tava.Se adauga si rosiile cherry intregi,ceapa taiata in 4,catei de usturoi,si ardeiul gras taiat dupa imaginatia fiecaruia.Se stropeste dorada cu un pic de lamaie si se da morcovul prin razatoare asezanduse apoi un pat subtire de morcov peste toata compozitia.se adauga apa pana caopera pestele,se asezoneaza cu sare si piper si se baga in cuptorul incins la foc mic timp de 60 de minute.Se poate servi cu orez sau cu legumele din tava,pofta buna.

Ingrediente reteta

  • dorada 1000 grame
  • rosii cherry 200 grame
  • ardei gras 1 bucati
  • ceapa rosie 200 grame
  • usturoi 2 bucati
  • ciuperci 300 grame
  • morcov 200 grame
  • lamaie 1 bucati
  • cartofi 200 grame

Dorada la cuptor : 0 comentarii

Nu exista comentarii