E-mail pt BOC !

Asociati pescuit sportiv
Share
acum pt ca exista e-amilul premierului dat publicului, poate ar fi bine sa-l invadam pe premier cu mii de e-mailui cu sesizarea braconajului ,atit electric care duce la distrugerea faunei si a acvaculturii cit si a braconajului practicat , poate vazind asa din greseala ,k sigur nu baga in seama mai nic. din doleantele oamenilor . poate cat va mai exista ca si premier va visa intr-o noapte ca mii de pescari i-au trimis e-mailuri cu aceste sesizari . ...poate da D-zeu sa faca ceva bun .

E-mail pt BOC ! : 37 comentarii

  • bre,nu va mai certati aiurea....rugati-l pe vantu sa faca o petitie la boc si se rezolva....!sigur nu o sa mai avem acces in dd,pe dunare ca sa nu mai vedem "electricienii"..... si sa-i deranjam cu cererile noastre stupide....auzi tupeu,o mana de pescari sportivi care dau cu 4 lansete si scot tot pestele din dunare si din dd sa se revolte impotriva braconajului...mai astia au inebunit...!cat tupeu au ca sa ne deranjeze!

  • @stiuca

    evaziunea care o fac cei mici si cu ceva in tartacuta este cat se poate de legala... problema nu este la sume de cateva milioane de euro facute in domeniul asta... problema este ca, codul nostru fiscal ofera suficiente portite pentru baietii destepti care invart banii prostilor incat sa scape basma curata... si spun asta dupa studierea unui singur domeniu, cel petrolier, unde se invart sume astronomice... si stim oare persoana cu ceva 'relatii' pe la constanta? :))

  • eu as recomanda celor implicati in comercializarea articolelor de pescuit,care lucreaza pe 2 firme sa nu m-ai faca evaziune fiscala,ca sa aibe si premierul boc ceva bani la buget cu care sa-si plateasca ,nesarurile de la buget ,ca o sa ajungem m-ai rau ca grecii .cei vizati ca se stiu.atunci cind le ceri factura nu m-ai vine cu marfa pe la tine .

  • chiar daca ii trimitem un email e frectie la picior de lemn ca oricum nu il va citi, va pierdeti timpul cu acest topic...

  • nu stiu ce aveti cu cel care a deschis topicul dar asteptam ca macar unul sa dea o idee cu un model de e-mail in care sa-i umplem premierului frigiderul.

  • @ioanca


    doamne fereste fratioare sa ma simt lezat dar ......provocarea ramane !!!!olt,dunare, arges.....tuica o aduci tu ca in zona campulung se face tuica buna rau!!!!da-mi un id de mess sau de e-mail si te contactez......cu o provocare binenteles :)) !!

  • speed , nu e o provocare , nu sunt genul de om care sa faca astfel de lucruri.e o parere a mea si, cum altii pescuiesc pe balti private - le permite bugetul- asa eu sunt adeptul pescuitului pe ape salbatice.nu m-am certat in viata mea cu nimeni , mai ales cu oameni care au aceasi pasiune.eu intru si scriu pe acest forum din placere si dorinta de a invata lucruri noi si a cunoaste persoane cu acelasi hoby ca si mine.daca te-ai simtit cumva lezat de afirmatiile mele i-mi cer scuze.te salut.

  • @ioanca-cand am postat lucruri serioase am fost luat in raspar ca prea le stiu eu pe toate.....cand am postat la misto am fost luat in raspar ca se asteapta-unii dintre noi-la lucruri serioase,ca daca am(avem)ceva de aratat,invatat,sfatuit,etcsa postam nu sa glumim....in legatura cu pescuitul pe ape salbatice(dunare,olt,mures,arges,somes...etc) accept oricand o provocare....si nu numai pe apele salbatice ci si pe balti salbatice sau la mare....nu ca le stiu eu pe toate , din contra nu stiu nimic dar imi place sa invat si sa ma informez....daca ai aruncat manusa , eu unul o ridic ca nu mie frica sau teama.....frica am doar de dumnezeu!!!!!

  • @ioanca :ti-am zis si eu as prefera astfel de locuri naturale.din pacate nu mai dispun nici de timp si nici de capitalul necesar unei asemenea partide...fire intinse!

  • ai dreptate ultras, si eu merg 300-400 km din clung muscel (bat in general oltul )si dupa cum am mai spus am dat si in plase , era sa o iau pe carca de la plasari , dar asta e.sunt adeptul pescuitului pe ape salbatice si o sa caut locul potrivit sa ma relaxez 2-3 zile pe o astfel de apa.am fost si pe balti private dar nu pot sa rezist fara sa vad eu salbaticia naturii.eu stau la tara intr-un loc minunat , in comuna bughea de jos , arges , unde seara , dupa ce vin de la serviciu si stau pana se intuneca pe afara sa simt aerul curat , uit de toate grijile de peste zi si sunt multumit ca am nimerit intr-un astfel de loc.am stat in bucuresti cca 7-8 ani cat am fost la facultate si am lucrat pe acolo si simteam ca inebunesc cand vedeam jungla urbana in care traim , rautatea oamenilor cu care aveai contact.
    asta e viata si noi o facem sa fie dura.conducatorii nostrii iubiti nu au nici cea mai mica tragere de inima sa ia masuri cu viata asta de rahat; braconaj, criminali, violatori , scursuri ale societatii.
    asta este, ai dreptate si i-ti respect punctul de vedere.te salut.