Forum

Stiri si anunturi site
Share
Domnu admin nu o sa introduci obtiunea de mesaj privat intre useri????Si captura lunii cum se calculeaza????cine are mai multe voturi,cine are media voturilor mai mare,sau se iau toate voturile si se aduna si suma cea mai mare castiga????ca vad la captura o poza la care media notelor este undeva la 1, ceva si in loc sa vedem cu adevarat o captura vedem aiureli din astea.Daca pozam si eu doar ceam prins in weeckendu asta la gramada umpleam poza numa de crapsori la 2 kile,dar parerea mea si vad ca a multor useri ai saitului e ca aia nu o poti numi captura, nici decum castigatoarea vreunui concurs.
Sper ca nu am suparat pe nimeni cu postul meu,dar in loc sa vedem capturi de 2 cifre ne uitam la 3 crapsori amarati inghesuiti in cosul vreunui flamand.

Forum : 36 comentarii

  • admin, te rugam fa ceva cu top captura... nu e posibil sa avem din nou la top captura ciortanici de cateva sute de grame intinse pe iarba...

  • daca faci treaba cu users online e minunat .atunci e ca un forum si zic eu e si suficient

  • admin...poti sa intorci poza de la capturi?te rog!

  • se pare ca iar o luam pe cai ... numai de noi stiute.

    vizavi de postarea articolelor

    @ultras - o mare parte din cei ce posteaza isi scriu articolele in word, nu direct pe site.

    procedura este urmatoare:

    1. se posteaza articolul fara poze din sursa word , notepad etc, se insereaza pozele in material - fff usor 3 click-uri si poza este adaugata

    2. se ajusteaza daca e cazul.

    3. se salveaza.

    dupa postare (articolul nu apare imediat pe site), articolul este revizuit, verificat , aranjate pozele (modificate, sterse etc), revizuite textele,...


    cand este revizuit in totalitate - este aprobat - data care apare la articol este data validari si nu data postari (articolul poate fi postat in urma cu n zile).


    astfel pot aparea 5 articol in acelasi zi/ora/minut.

    ca sa va dau o statistica a site-lui si daca se dau puncte si daca nu, numarul de vizitatori este acelasi concluzia o trageti voi si ca sa nu credeti ca vb aiurea cei ce se pricep pot vedea pe trafic.ro , lunile cand nu s-au dat premii.


    referitor la forum, idee acestui a site a fost sa fie mai mult pe informatii si mai putin pe forum (nu cel cclasisc stiut de toata lumea). ca atare si pe viitor sunt sanse mici ca acest site sa se transforme in site forumist, aceste site se doreste sa fie un portal, cu articole, balti, capturi, retete de nada, culinare , informatii etc.

    da sunt si cateva lipsuri - mesaje private, users online etc, am incercat sa fac si acest lucru insa echipa de programatori nu a terminat proiectul (insa se va termina)... nu pot da o data din pacate.



    cu ocazia asta ca tot veni vorba de proiecte, in curand va fi si un modul de vreme, momentan este instalat pe

    accesati - vremea pentru detalii.

    insa pt a fi integrat in pescuit mania mai sunt de facut cateva ajustari , etc



    cat despre forum este posibil sa aduc un forum extern (este luat domeniu sa vedem daca e cazul sa-l fac public sau nu :) ... in acest moment).


    astept pareri si comentarii ca tot ati deschis subiectul :)

  • :))))))

  • ar fi super.si ar mai fi ok sa arunce ciolanul ca sa vedem si noi cati mai vin ca pestele la padul de nada....

  • totusi sa revenim la topic .chiar daca nu face forum adminu macar sa rezolve sa putem vedea cine-i pe site si citi sintem la un moment dat, sa putem comunica ,nu asa doar la bangheala .ce ziceti n-ar fi bine?si atunci ar fi ca un fel de forum

  • mda,e grele cu punctele. asa va fi mereu cind e un ciolan moca.cred ca vor fii discutii interminabile pe tema asta atita vreme cit merge concursul .da uneori sint bune si discutiile astea ca mai avem ce citi, ca o vreme era plictiseala mare pe aici.si mai vin "fete noi"atrase de mirosul de ciolan si uite asa prinde viata site-ul din nou:)))

  • sa inceapa nebunuia lui salam... :))) omul poate le avea scrise din timp si acum le-a postat...

  • iar se posteaza articole la foc automat pentru puncte.
    cred ca tocmai am inregistrat un record mondial :)))
    in data de 28.06.2011 balambur posteaza 2 articole in 3 minute!!!
    va intreb pe voi: este posibil asa ceva fara copy+paste? :)))
    pana unde poate sa impinga un om o suma de cateva zeci de lei.incredibil!ne furam caciula singuri asa...si ne mai dam si mari pescari atotstiutori si binevoitori de a impartasi tehnici noi.
    o mare rusine a devenit concursul asta!
    ...si mai sunt ceva ore pana pe data de 01.07 !
    trageti tare pe ultima suta de metri!!!!
    hai ca se poateee!!!