INFORMATII PRIVIND SITUATIILE BALTILOR DIN GALATI

Stiri si anunturi site
Share

CINE DETINE INFORMATII DESPRE BALTILE DIN GALATI SI IMPREJURIMI,IN URMA INUNDATIILOR SI A ACESTOR PLOI CE PAR A NU SE MAI OPRI,AR FI BINEVENITE CA SA STIE PESCARUL CE SA FACA,MAI PLEACA LA PESCUIT SAU NU.

INFORMATII PRIVIND SITUATIILE BALTILOR DIN GALATI : 14 comentarii

  • aveti ceva imformatii despre baltile de la vadeni,am inteles ca le au murit apr.2 vagoane de peste,deoarece nu au avut oxigen pe timpul ierni,nu le au facut copci.va multumesc.

  • ieri am fost si am consolidat digul din spatele satului sendreni ,pe sosea era apa de 1.5 metri am intrat cu camionul de armata iar balta de la movileni era una cu soseaua am vazut n iste plase acolo dar nu cred ca au vreo importanta

  • white_shark salut. informatia despre movileni e ok ?
    marti un coleg a fost acolo si a spus ca se poate ajunge pe balta prin sat ( a doua ulita la dreapta )
    cica ar fi pus plase , dar nu ajunse-se inca apa la balta. daca am fost mintit asta e........
    oricum sambata as fi vrut sa merg acolo si mi-ar fi de ajutor mai multe informatii bune, multumesc.

  • la mata creste apa,cica in nu stiu ce canal a intrat apa din prut si au interzis pescuitul pana pe 8 iulie ,in acel canal,nu stiu numarul.cica tin prohibitia caci a intrat peste mare.ne vedem saptamana viitoare acolo.mai stie careva ceva?eu am aceste informatii de la un satean.

  • salutare.aveti informatii despre zatun sau corni?ca as face un pescuit pe acolo.

  • la movileni chiar a intrat apa in balta. deci "cele 5 tone de crap" cu care a fost populata balta s-au dus pe apa sambetei, pardon a siretului.

  • eu ma gandeam sa merg saptamana viitoare la carja, si m-ar interesa ceva vesti.

  • acuma am sunat la mataradeanu si inca nu a dat afara apa dar creste alarmant de tare,o sa fie mai mare ca acuma 2-3 ani,asa mi sa spus la telefon de inginerul de acolo,in weekend se asteapta apa mare,iar se unesc baltile intre ele.....of apa apa ...pescuitul se atarna in cui vreo luna cred,daca nu si mai mult...

  • am sunat azi la cotul chiului si situatia e inca buna,inca nu a ajuns viitura de pe prut,cica pe saptamana care vine se asteapta sa ajunga si la noi viitura.nu a dat afara prutul peste digul de la crescatorie ca acum 4 ani,dar sa vedem cat de mare vine apa si au primit ordin de la institutie sa nu mai dea voie la pescuit in crescatorie pana nu trece aceasta viitura.

  • la movileni cred ca a intrat apa in rest nu mai stiu nimic