Invitatie la ecologizare

Asociati pescuit sportiv
Share

Pun acest subiec in speranta ca sunt unii dintre noi care au spirit ecologic pentru dunarea, pe care o gasim an de an in acelasi loc ,suparata si zambitoare dar este a noastra.



Este vorba de o actiune bene-vol si fara profit penru cine poate si cine doreste,pe canalul ara km 495 in perioada 21-23 mai 2010. In program in afara de ecologizare se organizeaza pescuit pe canal si ocazia sa ne cunoastem mai bine.Pentru mai multe detalii ,va tin la curent pe parcurs.Sanatate !

Invitatie la ecologizare : 50 comentarii

  • totusi sa strans o remorca de tractor, digul unde a-ti pescuit sa spart, de la viitura ,sanatate.

  • cristi din pacate a trebuit sa fugim de urgenta la bucuresti(vlady a aflat ca are un deces in familie)dar pana cand am plecat impreuna cu magda(parca),am reusit sa strangem trei saci cu pet-uri si gunoaie!daca vremea tinea cu voi(din pacate noi am fost fortuiti sa plecam)cred ca iesea si mai bine!oricum mi-a facut o deosebita placere sa ne cunoastem si,sper ,sa ne mai vedem cat de curand!

  • ok nu numai in cl ar trebui ci pe toata dunare toata e plina de peturi

  • acum am venit,actiunea nu a iesit conform programului datorita conditiilor meteo,dar am fost multumiti, o iesire in natura si o pescuiala,am ceva poze, sa vad unde le descarc.poate organizam ceva si la calarasi.

  • sall baieti sa tinut ecologizarea si cati au paricipat la ia ?

  • johnny oricand cu placere!imi pare rau ca nu ai posibilitatea sa vi la actiune dar de cunoscut cu prima ocazie sigur ne vom cunoaste!

  • speed...compañero...ami pare rau nu am cum sa ajung la activitatea pe care ati organizato, si credema ca tare miasi fidorit sa vin sa va cunosc. dar or sa mai fie ocazii!

    aaa si apropo la fitosii din buc. eu o sa vin atunci cu masina cu matricula de spania..ha, ha

  • pe stadioane sau pe strazi,cladiri,garduri numai pe site nu!!!!!!

  • si totusi,unde-i bannerul?????????
    eu nu vad nik,voi vedeti?

  • am fost "categorisiti" noi cei din capitala de un coleg "de suferinta" ca am fi figuranti si fitosi!la aceasta ecologizare(nu am mai auzit si nu am vazut pe alte forumuri de ceva similar pe alte sectoare ale dunarii,sau orcare apa statatoare sau curgatoare organizata de "iubitorii de natura si de pescuit@ di alte zone ale tarii)participa aprox.100 de fitosi si figuranti majoritatea cu masini cu nr de capitala(90-95% sunt "capitalisti)!noi figurantii si fitosii din capitala mergem sa strangem pet-urile si gunoaiele lasate de "pescarii adevarati" pe malurile unui sector al dunarii!oare pescarii adevarati de ce nu se baga la asa ceva?eeeeeeeee,e mai placut sa dai la peste cand guta ,salam ,etc iti urla-n urechi,cand arunci gunoiul si pet-urile pe unde apuci,cand vi cu o masina pe o balta sau pe dunare si toata lumea tre sa afle ca ai radio cd sonny cu boxe de 100w si subufer noi chiar daca ai un ceaun sa o tigaie de masina!asta da iubitor de natura si de pescuit!va promit ca voi incerca pe cat posibil sa fotografiez toata activitatea si cu acceptul participantilor toate masinile ca sa postez si eu cati figuranti si fitosi au participat la eco-ara 2010!