Jocuri pentru pescari

Blog pescar
Share

Jocurile de pescuit online sunt o alternativa ce ne fac sa trecem mai usor peste iarna si sa ne aline dorul pescuitului. Jocurile de pescuit sunt foarte diversificate si practic acopera o varietate larga de tipuri de pescuit. Incepand cu pesucitul la crap apoi sunt variante cu pescuitul la rapitor , din barca etc


Joace cele mai frumoasejocuri cu pescuitsi uita ca iarna vine incet dar sigur si pana la deschiderea noului sezon mai este cale lunga.


Jocuile de pescuit pot fi de pe mal sau din barca. Se pt juca si jocuri specialejocuri cu pestiatat in acvariu cat si in apa (oceane , rauri, lacuri).


Nici pasionati de jocuri de pescuit oceanic nu sunt lasati deoparte exista o sumedenie de variante de joc. regasiti multe varinate de jocuri la pescuit pe:



  • lacuri

  • mari

  • balti

  • mare si ocean


Puteti pescuit in multe jocuri din barca. Puteti alege diverse metode de pescuit si diverse nada si momelii.


NU rata jocurile de tip turneu, esti plimbat printra salba de lacuri si locuri de pescuit si trebuie sa prinzi cat mai mult peste pentru a iesi castigator.


NU trebuie sa uitati nici de versiunile de joc pentru pasionati de barci, pescuitul din barca etc. Va puteti delecta jucandjocuri cu barcicare va pun in diverse ipostaze de la jocucri cu barci de viteza, jocuri ci parcari de barci sau jocuri cu rafting, toate acestea le puteti face gratis jucand online cele mi bune jocurie cu barci . NU rata aceasta categorie.


Nici pasionati de adrenalina nu sunt lasati deoparte in categoria dejocuri cu rechiniveti descoperi o sumedenie de jocuri in care actorul principal este un rechin fioros si care le-a pus gand rau oamenilor si animalelor din preajma. Sunt celebere jcurile cu rechini in Miamai, New York …



Spor la joc.

Jocuri pentru pescari : 1 comentarii

  • sunt ceva jocuri interesante pe acolo... cel mai misto e campionat de pescuit si cele cu pescuit pe lacuri, mare etc.

    interesant este fishao - jocul multipleyer ... dar cred ca se putea si mai bine.