Juvelnic confectionat manual

img
Share

Detalii

Data Adaugare 12-03-2011 16:12
Vanzare
Pret 100 RON
Judet Calarasi
Telefon 0728755765

Descriere Juvelnic confectionat manual

[img] http://dumitruoana.files.wordpress.com/2010/12/manastirea-001-1.jpg [/img]
[img] http://dumitruoana.files.wordpress.com/2010/12/manastirea-005-1.jpg [/img]

Plasa confectionata manual in totalitate din nylon (firul textil din care sunt facute avele sau navoadele pentru pescari profesionisti) este incheiata in asa fel incat pare sa nu aiba capat (nu veti diferentia cusaturi asa ca nu se va desira sau deznoda pe niciuna din laturi) si este tratata cu vopsea pentru marirea rezistentei la frecare, scamosare sau radiatii solare.
Aceasta plasa nu putrezeste, rezistand multe zeci de ani.
Marimea ochilor va fi la alegere, incepand cu dimensiunea de 8mm pe latura (dimensiunea care poate retine obletele sau sabioara) pana la 20mm (mai mare nu este recomandat).
"Cercurile" de sustinere sunt din spira de otel, flexibile si pot fi rotunde sau ovale, ele pastrandu-si forma initiala aleasa si invelite in 4-5 straturi de folie PVC ca sa nu oxideze in timp. Ele sunt atasate pe exteriorul plasei astfel incat sa poata fi schimbate sau repozitionate in functie de necesitate fara a afecta structura si rezistenta plasei.
Gura juvelnicului va fi prevazuta cu o bucata de plasa in forma de trunchi de con , atasata cu scopul de a impiedica evadarea accidentala a pestilor stocati sau pentru a inchide definitiv juvelnicul in cazul in care doriti sa il scufundati in totalitate.
Cu un juvelnic mic puteti ridica deasupra solului peste 40kg de peste, iar cu unul mare peste 100kg fara riscul de a se rupe plasa. Capacitatea lor este cel putin dublu mai mare pentru ca pestele sa aiba spatiu de miscare cand e tinut in apa.

Nume: Dumitru Gabriel
Nr. de telefon : 0728755765

Poze anunt

    Nu exista alte imagini asociate anuntului

Juvelnic confectionat manual : 0 comentarii

Nu exista comentarii