La Dunare, Corabia, Olt

Pescuit la dunare
Share
Va salut domnilor,
As dori si eu, daca se poate, sa-mi spune-ti pe unde as putea sa-mi petrec si eu vre-o 2-3 zile pe malul Dunarii, prin Judetul Olt. Daca se poate cateva locatii de pescuit si totodata un loc bun pentru camping. Cam ce peste as putea gasi prin zona respectiva si momeala aferenta.
Orice alte detalii sunt binevenite.
Va multumesc!
Cu stima, Ciprian!

La Dunare, Corabia, Olt : 15 comentarii

  • in luna mai am facut o iesire la dunare, mai exact pe c0... rezultatul a fost satisfacator... 7 kg de caras 150-200 g/buc si mai mic... numai pe undita la mamaliga.. pe lanseta nu a pus gura nici maruntisul, manca la 5 m de mal.... durata 05:30-10:30

  • s-ar parea ca pe aici(topicul asta) mai intra cite unul din cind in cind doar pt a se informa.
    de dat din casa nimeni nimic.

  • adrianusu -am omis sa-ti spun ca inainte de ploile astea incepuse sa manince somnul in zona aia .

  • nici nu cred ca te lasa pol de frontiera sa pescuiesti pe dunare daca se anunta inundatii sau cresteri masive ale debitului.acolo la monument anul trecut cam tot prin perioada asta odata cu cresterea apei si viitura aia de se preconiza ca vine din amonte,pe niste sibieni care se stabilisera cu cortul la crap,i-au alungat pol de frontiera pina la stabilizarea situatiei.
    cred ca este bine sa-ti faci idee despre cum evoluaza situatia
    ( vezi cotele apelor dunarii)inainte de a pleca la pescuit .fire intinse !!!

    ps- daca se poate posteaza rezultatul si impresiile partidei. multumim !

  • nu stiu cine ar mai merge in perioada asta..sunt anuntate inundatii...dunarea e in continua crestere

  • salutare!! este cineva care a iesit recent pe dunare, ma intereseaza in special locatia dinspre t. magurele la monument... a inceput sa manance ?

  • nu stiu unde este sediul pol de frontiera,mie mi-a facut unul dintre tovarasi,s-a dus acolo dupa ce am campat.cred ca dimineata dupa ora opt ai cele mai bune sanse sa rezolvi problema.daca te ajuta cu ceva iata ce adresa si nr de tel am gasit pe net pentru pol de frontiera corabia----str carpati,nr 105--tel-0249 564 555 sau 0249 560 666. succes si fir intins!

    p>s>ieri am vorbit cu un pescar de acolo si mi-a zis ca maninca somnul,scobarul si albitura.

  • unde e politia de frontiera.pana la ce ora se poate lua permisul.fire intinse

  • pentru pg,trebuie completata o fisa la care vin atasate:copie dupa buletin si copie dupa permis,(copie dupa cupon pensie daca este cazul).

  • d-le ciprian,locul este cit de cit curat, dar citiva plumbi tot trebuie sa aveti de schimb.eu am lasat vre-o doi,dar dupa ce am memorat unde este agatatoarea am evitat-o.pentru a vedea locatia, intrati pe facebukul meu puiu mazilu,am citeva poze de acolo.haide-ti sa va mai dau un pont,v-am zis ca de sus de la strada principala de langa monumentul acela se vede undeva in stinga pe linga drum o balta din care puteti sa va procurati si lipitori dar si rime mari negre ideale pentru somn(pontul mi l-a dat un localnic).rimele sapati la marginea ei pe linga trestii sau buruieni unde este pamintul putin umed,iar lipitorile chiar din apa.balta o sa foie chiar in spatele dumneavoastra ,la 400-500mt dupa ce va campati(daca va stabiliti acolo la inceputul padurii unde am dat si eu).in poza in care se vede curcubeul este cel mai bun loc pentru somn si mreana.ttotusi ca un sfat, vezi ca magazinele de specialitate de prin marile orase au la vinzare,si lipitori si rime mari si chiar coropisnite,asa ca ar trebui sa iei citeva la tine din fiecare.de asemenea ai grija sa-ti iei permisul de frontiera (pg) de la pol de frontiera corabia(este gratuit). in cazul in care mai doresti ceva info nu ezita sa ma intrebi.fir intins si multa sanatate!