Lista articole neaprobate

Stiri si anunturi site
Share
Acest topic are rolul de a fi mai transparenti si de a va transmite de ce un articol nu este aprobat si ce trebuie modifcat/imbunatatit.

Lista articole neaprobate : 7 comentarii

  • "pescuitul la lanseta cu pluta culisanta" postata de sanger - pt aprobare trebuiesc poze pt dataliere monturi. si mai multe detalii

  • @admin

    departe de mine gandul sa zic de baboier ca,copiaza sau plagiaza.....am vrut ca totul sa sune ca o garantie ptr user-ul baboier si omul pe care-l cunosc personal...nu-i fac reclama si nici nu vreau sa fiu avocatul lui!in alta ordine de idei , foarte buna aceasta initiativa....mai ales ca au fost articole si topicuri simple gen: plec la peste vreau detalii!!!

  • nu este vorba de o copiere a articolului, articolul contine doar o poza si atat.

    pt ca cineva sa inteleaga ce e acolo, acesta trebuie descrisa, explicata etc.

    @boboier - articolul nu mai este activ, faci frumos altul in care inserezi detaliile de mai sus, pozele si ce mai crezi ca trebuie ca sa fie cat mai bun.

  • sall. alin speed . nu mai gasesc acel articol ,nu stiu unde la ascuns d-nul adm . dar am postat din nou cu poza . c mai f ?

  • @admin-scuze dar tre sa te corectez....ca ai aceasta popsibilitate sa modifici un titlu:se scrie "neaprobate",nu neaaprobate....ca ori suntem romani ori nu mai suntem!

  • @baboier

    nea nae detaileaza domne,eventual adauga si poze! .....eu unul am toata increderea in tine,te stiu si ca om si ca pescar....admin ,niciodata userul baboier nu ar copia,plagia,imita....intr-un cuvant nu trisaza ! sigur va reveni cu completari la postarea sa!


  • 1. montura noua proprie 2011, scris de boboier, pt a intra in discutie si a putea fi analzat spre aprobare trebuie prezentata montura mai detaliat si anume:

    - detalii despre materialele componente,
    - modul de realizare.
    - utilitatea/utilizarea etc