Motoare electrice

Stiri si anunturi site
Share
Va rog sa ma ajutati care cunoasteti ,incerc sa caut sa-mi pun pe o barca de 400 kg cu bagaje un motor electric .Daca stiti unde s-ar gasi cel mai puternic ,un pret si c-am cati cai sau KGF ar fi ideal.
Multumesc, tel 0744565672

Motoare electrice : 3 comentarii

  • scuzati

    tel 0744565672 ,,,doru

  • multumesc pentru bunavointa de a incerca sa ma ajuti.
    deci ,barca pe care mi-as dori sa pun un electric are 4,7 metri lungime ,si cred ca greutatea ei si a celorlale acareturi si prieteni ajunge le maxim 800 kg.eu merg la aer curat numai in delta zona canalului sf gheorghe.nu ma dau in vant dupa viteza, am barca de vreo 5 ani .trei ani cu un johnson de 20 cp in 2timpi si l-am schimbat nu ca vreau mai multa viteza ci pentru pornirea la sfoara.acum am un mercury de 40 cp ,dar nu l-am pus pentru viteza ci pentru pornire si trimer ,eu tot cu aceasi viteza circul.daca ajung unde ami doresc in 2-3 ore ma si bronzez si beau si 2 beri.barca este din fibra ,si chila nu este chiar ascutita,barca are o buna stabilitate.
    daca te pricepi te rog ne putem auzii pe chat sau cand ai timp da-mi un apel ,te sun eu.
    multumesc frumos.
    doru

  • imi poti da mai multe detalii despre tipul barcii (pneumatica/fibra/aluminiu etc)? forma? cu sau fara chila, greutatea barcii ? si apele unde vrei sa pescuiesti? rauri (debit mare/mic) lacuri, distante parcurse?