Nimeni nu mai vorbeste de pescuit la Olt.

Locuri de pescuit detalii
Share
Eu nu am mai fost la Olt la pescuit pt ca nu am avut timp,dar cei care au fost nu mai au nimic de spus?Chiar vreti sa tineti numai si numai pt voi,sau incep sa cred ca nu va mai duceti la pescuit,va-ti plictisit de atatea trasaturi si nu stiti ce sa mai faceti cu atata peste.Valabil pt Ioanca,Pepy,DeMoon,dar si pt cei care sunt pescari.

Nimeni nu mai vorbeste de pescuit la Olt. : 5 comentarii

  • astazi am venit si pot spune ca a fost un total esec .

    am incercat la salau ...twister ,carasel toate minunile din lume nici macar o trasatura ?

    am incercat spre plecare intr-o balta in apropiere de podul olt unde este stiuca ...si acolo acelasi esec dar spre suprinderea mea am observat stiuci frumoase 2-3kg in mai multe locuri se apropiau spre mal in zonele unde era bancurile de pestisori ...

    oricum a fost o experienta placuta pe balta cat si pe olt.

    intradevar vin jandarmi dar totusi nu este cinstit ca am observat in larg plasele care zaceau acolo si nimeni nu ia nici o atitudine ?

    sincer incerc sa ma feresc in locuri cat mai retrase si mai putin vizibile pana va trece prohibitia ...pana la urma ori este pentru toti ori numai este pentru nici unul..ca plasele nu le vede nimeni.

    apropo cine este interesat despre pescuitul la caras a inceput sa traga la margheni.

    cam atat despre olt.

  • ioanca nu am fost pe olt la pescuit ci pe dunare" dezastru", si pe olt vin jandarmii si te pagubesti de o amenda de 500 lei prima data si a doua ora 20 mil si dosar asa ca mai bine sa evitati pescuitul pe olt pt ca am vrut eu sa ma duc zilelea astea si mi-au spus baietii care au fost , zona draganesti, campu mare, nu stiu in alte zone dar spuneau ca au prins ceva asa ca voi faceti cum credeti eu nu o sa ma duc.

  • maine am sa merg la pescuit pe olt mai exact in zona mariza am sa incerc la salau .

    acum ramane de vazut.

  • o intrebare am si eu dar nu stiu daca e cineva in masura sa raspunda...
    anul trecut pe perioada prohibitiei pe olt s-a practicat pescuitul fara probleme..treceau cei de la filiala si se legau doar de cei cu plase sau ceva ce li se parea dubios...
    intrebarea este...
    anul asta cum se prezinta pescuitul pe timpul prohibitiei?
    decat sa ma duc la nush ce balta si sa iau tzeapa...cum a luat un coleg :)) a fost la 2 balti si a luat 2 bibani la pluta ca se plictisea :))

  • mihai tata , eu nu am mai fost de 2 luni; nu am mai avut timp.stiu ca a fost evelyn acum 2 sapt.sper sa fac o iesire cat mai repede ca turbez.ne auzim.