OLT-vara 2010

Pescuit Sportiv
Share
@PEPY,IONUT TOMA,SUPERCOSTY-baietii deschid acest topic nu ptr puncte ci ptr o informare despre cum merge pescuitul pe olt!!!orice informatie conteaza , e binevenita , si de ce nu poate facem si impreuna o partida (dupa ce trec ploile si apa-si revine in cotele normale)!

OLT-vara 2010 : 12 comentarii

  • ma bag si eu baieti.dar nu la sfarsitul asta de saptamana.am treaba.pt. speed si ceilalti un sprit pe balta la povesti e ok.

  • la ipotesti merge carasul in unele locuri daca le pot spune ,,salbatice'' si somnul nu foarte mare poate sa dea la jumate de kil sau la 30 kg ,salau iar mai da la oblete asa la draganesti e arhiplin de dimineata am venit in oras de la tara iar marginea oltului la milcov era plina la refuz ,baietii pescuiesc unde excaveaza draglinele iau caras si somn.aseara a luat cineva la barajul de la slatioara 2 bucati de somn la 6 kg si inca vreo 7-8 la 1-2 kg-informatie pe care am auzit-o de la altcineva.un lucru am observat -apa cel putin la ipotesti adica barajul este peste cotele normale ei bine pstele acum merge cel mai bine asa s-a intamplat pe fiecare an cand au fost ploi multe cum o scade cotele iar nu mai mananca.

  • sall speed , sall si la baieti . ma bag si eu cu voi ca am o pofta de un pescuit !!!!

  • @ioanca-si daca bem si-o bere sau un spritz are ceva?nr meu de tel(nu e un secret este,de fapt sunt:0730088867/0745090668
    @ionut toma-poate facem iesirea impreuna si cu pepy ca si asa i-am promis de vreo trei patru luni ca ma risc la o iesire pe olt!
    @ultras-costele vorbim si poate se rezolva si problemele tale si-l cuplam si pe nea nae!

  • speed: cel putin pe la farcasele si malu rosu se prinde doar ca tre sa cautzi locurile.cel putin platica si carasul e super frumos.daca mergi undeva sa cri.


    fir intins tuturor

  • @speed : am fost acum vreo 2-3 saptamani!nush daca voi putea sa-ti onorez invitatia cu toate ca in sfarsit mi-am luat si eu masina :)! am niste probleme mai delicate si nu vreau sa promit nimic...

  • ma bag si eu la o iesire la olt.spuneti cu cateva zile inainte unde , lasam nr. de telefon si ne intalnim la "una mica";partida de pescuit, nu intelegeti ca sunt drojdier.
    referitor la puncte .......eu m-am bagat sa invat cate ceva.sunt incepator.

  • deci ai fost fara mine costeleeeee!!!!!!!!!!uite nu vreau sa te caut!glumesc ,dar zic eu,prietenii nostri din slatina si nu numai care pescuiesc saptamanal pe olt ne pot da informatii "calde" despre ceea ce se intampla!si poate luna viitoare facem o iesire nu?

  • am fost si eu la olt! cauta topicul "-=oltul=-" si gasesti info! daca vrei mai multe cauta-ma pe mess ;)

  • @lulufece-dddddddddaaaaaaaaaaaaaaaa lulu ma imbogatesc!!!!!!!!!!!!am mai adaugat un punct la "zestrea" mea de puncte!!!!!!!!!!!!!
    @ioanca-ma mir si totodata-mi pare rau de ceea ce aud! anul trecut pe rusanesti am luat caras de 1,5 kg daca nu si mai mare,ca nu am obiceiul sa-l cantaresc sau sa ma fotografiez cu ceea ce prind!dar probabil ca vremea asta ciudata de afara(de fapt nu probabil ci sigur) influienteaza si pestii!las ca vine iulie-august si sa speram ca-si revine la normal!oricum multumesc ptr informatie si mai astept informatii si de ce nu poate luna viitoare ne vedem pe olt!fire-ntinse!