PESCUIT LA MILA 23

Locuri de pescuit detalii
Share

Buna ziua. Ma numesc Mincu Marian, sunt din Tulcea si locuiesc in Bucuresti din 1998. Sunt un mare impatimit al pescuitului sportiv si de aceea in fiecare vara stau mai mult prin delta.
In ultimii trei ani am stat si mai mult deoarece mi-am cumparat o pensiune la Mila 23.
Sa va povestesc cum am ajuns sa sa fac aceasta afacere datorita acestui hoby numuit pescuitul sportiv:
Impreuna cu mai multi prieteni din Bucuresti mergeam la pescuit la baltile din jurul Bucurestiului, apoi usor usor am inceput sa plecam prin DELTA DUNARII, la Mila 23, ne cazam pe la diferiti localnici sau pensiuni si inchiriam salupe rapide din Tulcea pentru a ajunge la MILA 23.
In urma cu 4 ani m-am hotarat sa imi achizitionez si eu o barca rapida pentru a merge la pescuit in DELTA DUNARII impreuna cu prietenii mei din Bucuresti si din Tulcea.
Mi-a venit barca prin luna iulie si a fost o nebunie in anul acela, toata vara am stat prin delta la cort sau in diferite locatii.
Apoi au inceput sa ma sune prieteni din Tulcea care faceau transport in delta si nu faceau fata nr mare de turisti care se cazau la diverse pensiuni.
Am inceput sa merg si eu prin delta cu turisti, ducandu-i la diferite pensiuni si asa am inceput sa caut si eu sa cumpar o locatie prin Mila 23.
In urma cu 3 ani am cumparat pensiunea de la Mila 23 si de atunci mai mult stau pe acolo decat in Bucuresti.
In Bucuresti stau doar iarna si abia astept sa se incalzeasca.
La ora asta stau in fata calculatorului si am deschise tot feluri de site-uri de pescuit si masa mea e plina cu carlige, fire,arcuri si tot felul de accesorii si imi fac tot feluri de monturi pentru crap.
Am deschis acest topic deoarece vreau sa va impart cate ceva din experinta mea la pescuit in delta dunarii si locuri de pescuit la MILA 23
Vreau sa deschid cate un topic pentru fiecare peste in parte unde sa facem schimb de experienta despre tehnici,scule de pescuit, monturi, locuri etc

PESCUIT LA MILA 23 : 37 comentarii

  • sters de admin ...

  • ...va salut domnilor pescari ! daca aveti nevoie de barcute de pescuit, fabricate in germania dar la jumatate de pret fata de preturile din ro ((pt ca deviza mea este,.. nu sa castig mult la o singura barca, ci sa castig mult, vanzand mult)), va rog sa intrati pe modestul meu site : www.nautica-jo-ray.com si sa comandati barcuta care o doriti !!

  • salut

    preturile de la pensiune sunt cele de anul trecut si le poti vedea pe site-ul -, singurul pret ar putea fi modificat la transferul tulcea-mila 23 si retul datorita scumpirii benzinei.
    oferta cu transport gratuit o voi pastra si pentru anul 2012.

  • salut.....imi poti da niste preturi de la pensiunea ta....suntem un grup de 3-4 familii care vrem sa venim in delta in mai-iunie.

  • salutare la toti pescarii sportivi din romania. ma numesc mircea lillhav si va transmit cele mai bune salutari pescaresti din suedia, tara unde sant domiciliat din 1990. pentru mine mila 23 este un vis la care continui sa visez pentru ca de acolo am cele mai bune amintiri de pescuit din romania. imi aduc aminte ca de multe ori plecam cu un prieten din bucuresti cu personalul toata noaptea pana la tullcea dupa care montam caiacul gonflabil pe care il caram cu noi cantarea numai putin de 80 kg si ne dadeam drumul pe dunare pana la mila---ce inconstienta--- dar ma rog pasiunea pescuitului pentru mine nu are margini. aici in suedia pescuiesc foarte mult salau , stiuca si biban iarna la copca, din pacate temperaturile sant pe plus si nu cred ca o sa avem ghiata anul acesta, ma refer in sudul tarii unde locuisc eu.motivul pentru care scriu este ca as vrea sa schimb pareri si povestiri pescaresti cu cine este interesat de delta dunarii si mai ales de mila 23. va rog sa imi scrieti daca doriti amanunte in legatura cu pescuitul in suedia. va doresc numai bine si astept mesaje de la voi.
    mircea

  • la gigant fish se auzea petrecerea aia monstruoasa la sf, saptamanii ???

  • la gigant fish se auzea petrecerea aia monstruoasa la sf, saptamanii ???

  • www.pensiuneagigantfish.ro

  • http://www.youtube.com/watch?v=aegsz6ajx6i

    nu este foarte bine filmat deorece eram singur in barca si cu o mana tineam lanseta iar cu cealalta filmam si apoi iar mai mulinam putin iar filmam.

  • am pescuit langa mal la primul prag de 4-5m.
    pot posta undeva pe acest site poze si filmulete?