Permise de pescuit 2011

Permise pescuit
Share
Si anul acesta vom "beneficia" de mult ravnitul permis emis de ANPA tot prin intermediul APS-urilor si AJVPS-urilor!Anul trecut s-a incercat o petitie...anul asta se incearca dezinformarea!

Permise de pescuit 2011 : 106 comentarii

  • @hervaly


    te rog nu ma mai domni atata....ca domnii-s pe mosii,pe la parlament nu pe baltile si site-urile de pescuit!aici suntem cu totii egali,prieteni(chiar daca mai apar divergente intre noi)....
    in legatura cu permisul anpa:acesta este valabil insotit doar de actul de identitate...carnetul de membru este altceva....la un control nu o sa te intrebe nimeni de carnetul de membru ci de actul tau de identitate si de permisul anpa....binenteles daca nu te afli pe frontiera!
    cauta agentia anpa la care este arondat jud.neamt,si,dupa ce platesti taxa de 30 ron la trezorerie,te duci la ei cu o copie dupa ci sau bi si ar trebui sa-ti dea permis....daca nu cauta o asociatie de pescari care dau permisul anpa iar ca membru cotizant tre sa dai o taxa cat mai mica!

  • deci ca sa inteleg eu bine dupa cum spui tu domnule speed_66_al
    pot sa solicit permisul anpa fara a fi membru iar ei au obigatia sa il dea in limita stocului :)
    iar in momentul cand sunt pe balta si ma controleaza cineva iar eu prezint doar permisul anpa sunt perfect in regula chiar daca nu sunt membru .
    pentru ori ce eventualitate daca e cineva din piatra neamt care stie de unde pot lua permisul mai ieftin il rog sa ma ajute ca nu sunt sigur daca o pot lamuri pe duduia aceea sa ma faca si pe mine pescar cu acte :)
    si multumesc anticipat tuturor

  • @hervaly

    vezi tu prietene cum sta treaba in tara....toate asociatiile au obligatia de-a elibera permisul anpa si non membrilor...dar nici una n-o face sau daca da o sa-l iei prin august deoarece toate asociatiile vor sa-si rezolve mai intai membrii lor!pretul cerut ma mira pe mine.....!

  • buna ziua la toti
    sunt nou nout si aici pe site si ca pescar(am o partida de pescuit la activ si aia fara acte in regula,dar am prins microbul si as dori sa intru in legalitate cu actele ) , am citit tot ce ati scris pana acum dar sunt unele chestii care ma depasesc....
    asa ca in consecinta m-am dus la ajvps din neamt pentru lamuriri .... si acolo surpriza ( relatez pe scurt discutia avuta cu domnisoara respectiva )
    -....doresc un permis de pescuit .
    - sunteti membru?
    - nu
    - buletinul,o poza tip buletin si 165ron ..
    - aaaa...cat 165 ron si pentru ce poza ... da de ce atatia bani ????
    - pai poza pentru carnetul de membru ,30 ron pentru
    permisul de la anpa si cotizatia ...
    - .... da fara a fi membru nu se poate? eu vreau doar permisul de pescuit...
    - fara carnetul de membru nu e valabil permisul de pescuit ....
    -ma enervez si plec ( sa ma documentez mai bine )
    deci cu toate scuzele de rigoare daca s-a mai discutat acest subiect si eu nu am observat va intreb: pot sa ma duc la ajvps neamt si sa solicit doar permisul de pescuit in valoare de 30 ron fara a avea obligatia de a deveni membru cotizant in asociatie ?
    si daca acel permis este valabil fara carnetul de membru ca sa nu am neplaceri pe malul apei .
    va multumes anticipat

  • la sibiu este 72 roni viza la ajvps plus 30 anpa,in total 102roni ,cu 20 mai mult ca anul trecut .om vedea ceva inbunatatiri?

  • sal la ajvps este 70 roni sau 100 ron pe toate apele curgatoare

  • salut!sa inteleg ca permisele se elibereaza direct de la anpa numai pentru zonele care nu au fost atribuite?
    http://www.anpa.ro/index.php?v=stire&id=68
    daca am permis de la o asociatie care nu a licitat pentru zona unde pescuiesc eu mai este valabil?
    detest braconierii si vreau sa pescuiesc legal chiar de ma duc de max 10 ori pe an.pe de alta parte nu vreau sa platesc o taxa la o asociatie ,,non-profit" care nu isi aduce aportul la imbunatatirea calitatii pescuitului tinind cont ca trebuie sa scot permis si pentru cei doi fii.

  • @zeus gr



    cum merge ara zeus?conform legii asociatiile de pescari au obligatia si obligativitatea de-a elibera permise de pescuit si non membrilor.....numai ca anpa a tiparit si eliberat un nr prea mic de permise(de ex ptr pensionari,cele gratuite, doar 4000 ptr toata tara!!!!!!!)iar asociatiile mai intai elibereaza permisele membrilor cotizanti iar pe urma celor non-membrii!o sa incerc sa vorbesc eu la asociatia in care sunt inscris si sa vad ce pot sa rezolv.... !!!dar incearca totusi la anpa giurgiu.....ca am inteles ca si ei sunt obligati sa elibereze permisele anpa!

  • fratilor, in primul rand va salut pe toti. in al doilea rand cred ca sunteti off topic. aici ar trebui sa se discute despre permise de pescuit. si apropo, daca exista cineva de pe acest forum care stie de unde pot lua un permis de pescuit pe anul 2011 cu suma de 30 ron, cit este legal,va rog sa imi spuneti si mie. la giurgiu nimeni nu vrea sa elibereze doar permisul. am facut deunazi si o sesizare la anpa bucuresti dar pina in momentul de fata nu am nici un raspuns. deci daca stiti careva vreun loc unde se elibereaza permisul cu suma scrisa in lege dati-mi va rog de stire. sunt dispus sa il cumpar din orice parte a tarii numai sa nu le mai dau hotilor astora sume de bani in plus care nu se justifica cu nimic.
    multumesc ptr ajutor.
    fire intinse.
    p.s. va astept pe toti la giurgiu pe ara.

  • ceva de permise de pescuit ati mai auzit?
    dintr-un zvon am auzit ca s-ar scumpi permisele de pescuit ...acum nu stiu cat de adevarat e sau la ce s-a referit nu am comentat prea mult la telefon dar s-a adus vorba de suma de 150 ron am sa ma interesez personal "face to face" si am sa vad ce pot afla...