Pescuit in prohibitie

Locuri de pescuit detalii
Share
Salut!As vrea sa posteze aici totci cei care merg la pescuit pe perioada p[rohibitiei pe balti private si sa ofere si detalii despre baltile unde au pescuit!Fire intinse!

Pescuit in prohibitie : 8 comentarii

  • costelus nu te supara,stiu ca nu postezi ptr puncte,dar, ti-am zis , hai sa descriem partida pe sectiunea respectiva iar in acest topic sa postam locatia.....uite incep eu:
    1-rasmiresti teleorman-taxa 100ron 24 h retinere 15 kg crap,caras fara limita!!!!!!data partidei:12/13.04.2011
    2-fundulea 7 calarasi-taxa 50 12h .....retinere nu stiu ca nu am prins nimic in ciuda pozelor si reclamelor facute acestui lighean pe alte site-uri si nu numai!!!! data partidei:28.03.2011 cand taxa era 30 ron!
    e bine asa costele?

  • mda...fiecare priveste lucrurile din punctul lui de vedere!eu doar am vrut sa fac o mica sinteza cu baltile frecventate in prohibitie prin acest topic.din pacate colegii nu au fost atat de receptivi si incantati de ideea mea.exista foarte multe topicuri in genul asta si cu alea nimeni nu s-a sesizat...

  • mie unul mi se pare normal si corect sa fie postate in acea sectiune a site-ului,sa nu fie punctate!!!!!

  • @alin : am vazut insa am vrut sa strangem toate partidele aici fara prea multe detalii cum trebuie postate acolo la "partide pescuit"...dar daca nu se poate...asta e

  • costelus ...am fost si-am postat.....cauta rasmiresti si ai acolo toate detaliile!

  • chiar n-a mers nimeni pe nicaieri??sau sunt altemodalitati mai bine punctate pentru postarea informatiilor pe care le-am cerut??:))

  • marti pe miercuri la ......... nea nae!tin locul secret....ca dak nu iau nimic sa pot sa-i fac o "reclama"............!!!!!!!dak vrei sa mergi vb pe mess!

  • vreau sa merg pe o balta cu peste crap... ,si nu gasesc , vreau sa merg pe o balta cu peste crap... ,si nu gasesc. toate baltile cu , crap sa se afiseze repede pls. !!!!vreau sa fac un dril si atit ,nu mai pot sa astept , virusul e mare . la voi cume este virusul ?