Pescuit la Dunare

Pescuit la dunare
Share

Salut prieteni pescari,fac un apel pescarilor de dunare care ma pot ajuta cu niste detalii despre dunare si anume locuri de pescuit la care sa poti ajunge cu masina si daca nu cer prea mult in care sa si prinzi ceva pentru o iesire de 3 zile.Cand ar fi perioada cea mai buna de mers la dunare si de ce trebuie sa tin cont.



Va multumesc

Pescuit la Dunare : 23 comentarii

  • am ajuns intimplator acum 2 ani si la casa de care zici.. apartine unui tip din calarasi si are un steag mare cu romania.. face niste chefuri pe cinste aici.. zona de linga casa e buna ca e o derivatie din dunare un mini canal unde merge si la undita sa dai.. dar trebuie sa te intelegi cu cei de la casa ca nu prea lasa privitorii si nu le plac musafirii.. noua ne-a explicat frumos ca nu ne da voie sa pescuim acolo ca vor si ei un pic de intimitate.. de fapt cred ca a inchis drumul care trece exact prin curtea lui

  • ok, anul trecut nu prea a mers , apa fiind prea mare mereu . urmatorul loc bun este la 369 la far, loc minunat ,este si o casa pescareassca acolo , f dotata .treb sa mergi prin padure pe un drum camuflat ,nu al stiu prea multi, parerea mea .

  • exact asta e locul

  • sall, lukasmarcus, cred ca acel loc despre care ai dat inf, si sunt precise asa cum tu ai detailat . cred k se numeste "la butuci"acolo intradevar este plaja , sus pe mal este padure cu umbra , mai in dr. de plaja cca 100m era o japsa cu o mica coliba plutitoare si pe mal sus erau ciobanii cu oile mergeai prin padure pina la casa lor pe dig unde puteai lua branza proaspata tinuta in fantana in conditii igienice si de f buna calitate , loc bun pt campare si pt pescuit asa cum ai zis la somn crap si caras . dimineata si pe inserate era un spectacol in mal facut de avat . adincimea apei este ok ,groapa linga mal de sta linia lansetei ok ,k an fintana si nu prea agata . , anul trecut am f de doua ori acolo , si anul asta doresc sa gasesc o companie de pescari 3-4 sa putem face ceva partide frumoase , eu am facut in dr pe dig de la terminarea asfaltului , dumul este mai bun .

  • @de_moon

    poi tre sa ne facem timp fratioare.....neaparat!

  • poate ne facem timp de o ieseala la dunare...
    pana atunci mai sunt cateva zile pana se termina prohibitia cam peste tot.. sa aveti fire intinse ! si vreme cat mai placuta.

  • @ica

    poti sa scrii fratioare cat si cum vrei....petrisor m-a rugat sa-i dau nr meu de tel.....eu stiu unele locuri,tu stii altele,lucasmarcus altele,din informatiile noastre si cu ajutorul nostru,petrisor poate sa junga la locul mult visat!eu unul chiar sunt pro-informatie,si de ce nu sunt pro-prietenie.....asa ca ,chiar as vrea sa ne cunoastem sa facem o iesire impreuna pe dunare(nu prea am prieteni "dunareni")...chiar ar fi frumos sa facem o iesire daca nu sub "stindardul" pescuitmania,sub stindardul prieteniei ......ce zici ne bagam?

  • promit ca nu o sa mai scriu nimic speed. daca am spus ca sunt baieti de treaba acolo automat obrazul te indeamna sa le lasi o bere si un pachet de tigari pt. ca ai masina pazita 3 zile

  • eu ti-am dat un loc aici dar sint foartte multe alte locuri.. ori tii drumul drept ori faci de la bac stinga pe drumul de linga dig.. aici o sa ajungi la riu cum ii spun localnicii problema aici e ca e malul inalt si trebuie sa dai de sus de pe mal.. unde am zis eu se coboara malul si ai plaja cu nisip si loc perfect de pescuiala.. da aline cred pe la sf august inceput septembrie facem o campare de 3-4 zile mai mult ca sigur.. ne vorbim oricum dupa ce ma intorc din escapada.. amr 8 zile :))

  • @petrisor
    daca este mai usor ptr tine uite nr mele de telefon:0730088867/0745090668....cu ce si cat stiu te pot ajuta