Pescuit la Olt

Aventuri la pescuit
Share
A fost cineva la Olt pe baraje anul asta??Dati va rog detalii.Multumesc.

Pescuit la Olt : 70 comentarii

  • asta este si parerea mea,prea multa umblatura si prea putin timp pentru pescuit.anul trecut cind am fost la izbiceni de la ora 23.oo pina dimineata cind se lumina nu puteai sa dai decit in mal cu lansetele pentru ca bagau plase.dupa ce scoteau plasele cind se lumina atunci dadeam si noi cu lansetele in urma lor si chiar am facut treaba si am luat peste.fir intins si multa sanatate!

  • rosu.grigore,asta cred eu este excursie nu pescuiala.stati domnule in zona unde v-ati hotarat ca este chiar imposibil sa nu gasiti un loc de pescuit chiar de este plin de plase,dar numai ca trebuie sa-l cautati.a-ti facut timp mai mult pe drum decat cu unditele in apa.data viitoae va spun eu stati acolo unde v-ati instalat si asteptati ca pestele nu manca la comanda.la frunzaru se pescuieste cel mai bine noaptea si trebuie sa stiti f bine locurile si momeala.sanatate si sa aveti fir intins la urmatoarea iesire si putin mai multa rabdare.

  • pe 15 si 16 am fost eu la frunzaru. pot sa spun ca a mers bine noaptea.. ziua deranjeaza guvidul.

  • ioanca ultima partida de pescuit a mea a inceput pe data de 13.06.2012 cu plekre din pitesti la ora 19.m-am deplasat la barajul de la rusanesti hotarat sa intru sa dau pe insula.ajungand acolo in jurul orei 22:30 surpriza mare a fost ca nu se putea ajunge la insula din cauza ca barajul era foarte plin, se lucra la el.cand ne-am oprit am avut o surpriza si mai mare barajul era plin de braconieri cu plase monofilament, mergeau cu luminile stinse la masini, m-am hotarat impreuna cu colegul cu care am plecat sa mergem pe frunzaru. am ajuns pe baraj la frunzaru in dreptul stanei de oi, era o liniste desavarsita, intrún cuvant foarte frumos.neám intins ustensilele de pescuit ca sa prindem si noi o jumatate de noapte de pescuit.dupa 3 ore de asteptare a aparut o platica cam de 300g.singura din acea noapte. in zorii zilei constat ca am o tresatura la una din lansete dar spre surprinderea mea braconierii strangeau plasele plantate de noaptea trecuta care erau amplasate in stanga mea.de la lanseta aceea mi-am luat adio.dupa 10 minute colegul are si el o tresatura la care constata ca si o lanseta de-a lui era in plasele din dreapta.intrún cuvant am dat intre plasele de braconaj. dupa o jumatate de ora neám hotarat sa ne mutam la maruntei.am mers pe baraj pana la maruntei, acolo nu se prindea decat caras sub palma si biban.de acolo am plecat la poganu sa innoptam.nu am prins pe timpul noptii decat un biban si un ciortan.urmatoarea zi ne-am mutat la campu mare. de la ora 9 pana la ora 12 nu am vazut o trasatura la lanseta, in schimb am montat o lanseta culisanta si am prins timp de doua ore in jur de doua kilograme de caras mai mare ca palma la rama.dupa aceea pana la ora 18 nu am mai vazut o trasatura.ne-am hotarat sa strangem si sa plecam acasa. aceasta a fost ultima partida de pescuit de 2 zile si o noapte.ca pescar sportiv sunt foarte dezamagit de modul cum se braconeaza pe lantul de baraje de pe olt si nimeni nu ia nici o masura.daca a mai fost cineva in alte zone unde se prinde peste sa ma anunte si pe mine.va multumesc!

  • de unde sti evelyn?e posibil sa plec si eu cu ei.

  • este apa scazuta in zona aia nu stiu daca este o alegere prea buna

  • am inteles le transmit.

  • @ioanca sa le spui ca pe la piscani am sa pun niste cuie si sa ocoleasca prin mioveni ca ai astept cu bagajele facute... :))

  • saptamana viitoare se pleaca la rusanesti;baietii din bughea si c-lung , stiu sigur.

  • joi este 2 si parca pana pe 2 este prohibitia si oricum nu a venit nimeni duminica dar joia