Pescuit pe crisul repede la clean,caras,crap

Aventuri la pescuit
Share
Buna ziua,
Maine (Duminica) am de gand sa merg pe crisul repede mai exact langa localitatea Santion unde crisul mai are niste mici scurgeri si se formeaza balti mai mici.
Bun sa trecem la subiect am un bat de 6 metri si ma gandeam daca este buna aceasta montura ( pe carlig va fi viermi sau cosasi )
[img]http://www.aventurilapescuit.ro/media/montura_linie_pescuit_undita_varga.jpg[/img]

Apoi mai am un bat de 1,80 cu mulineta la asta nu am habar ce montura sa ii pun va rog sa ma ajutati (si acesta sa fie doar pentru clean,caras pentru pesti de genul acesta eventual si crap,montura sa nu fie cu fir de par)

Si mai am un set mic Lanseta+Mulineta Twin Piker de 3,60.
Aceasta sa fie mai mult la crap (in prinicipal am sa pun pe ea porumb mai mult poate si boiles candva)
Nici la aceasta nu am habar ce montura sa ii pun as acepta si montura cu fir de par care am vazuto la Tehnici de pescuit la crap dar vreau putin mai complexa si mai explicita.(Apoi sa precizati mai ales cum montez un plumb ca habar nu am,eu am plumb culisant de 25 gr si inca 1 de 15 inteleg ca il bag pe fir dar nustiu cum sa il fac sa nu se mise de acolo,daca s-ar putea,doar daca sa folosesc cel de 25 la cea de 3,60 si cel de 15 + cativa plumbi mici la cea de 1,80)

Daca se poate raspunsul sa fie pana Duminica (17.07) asta pana la ora 16.

Va Multumesc.

Pescuit pe crisul repede la clean,caras,crap : 1 comentarii

  • am inteles ca in acea zona este si stiuca... depinde ce anume vrei sa urmaresti.... acum cativa ani (10-12) am fost in zona si stiu ca era stiuca - a prins persoana cu care am fost. daca mergi in zone cu mal ar fi ok sa pui ceva pop-up si eventual un elicopter sau ceva cu o tija lunga (plumb sau momitor). http://www.crap.ro/pagina/4/532/montura-culisanta-running-rig.html
    ar trebui sa dai mai multe detalii despre zona sa primesti un raspuns clar.... daca nu vezi ca se aborda din cate am vazut pescuit in ape necunoscute.
    fir intins.