Peste in lac de rosii

Detalii

Porti 3
Timp 20

Descriere Peste in lac de rosii

Fileurile le stropim cu suc de lamaie si le saram. Rosiile le punem la fiert cu supa de peste, adaugam apoi fileurile si le lasam sa fiarba cam 10 minute. Scoatem cu grija fileurile pe un platou si le tinem la cald. Faina cu margarina se desfac cu putina supa si se agauga si sosul de rosii si se lasa pe foc pana se ingroasa putin. Se adauga frisca si frunze de busuioc tocate marunt. Sosul rezultat se agauga peste fileurile de peste. Se poate servi cu orez, ciuperci asu paste cu cascaval.

Ingrediente reteta

  • fileuri peste (marin) 500 grame
  • suc lamaie 2 linguri
  • supa concentrata de peste 250 mililitri
  • rosii pasate sau la conserva 200 grame
  • faina 1 linguri
  • margarina 2 linguri
  • frisca 100 mililitri

Peste in lac de rosii : 0 comentarii

Nu exista comentarii