Porumbul crud la crap

Nade si momeli
Share
Salutare, vreau sa ma lamuresc intr o privinta, este adevarat ca in perioada iunie-august este mai indicat sa folosim porumbul crud la pescuitul de crap..? In ultimele mele iesiri la crap am folosit numai porumb crud si am avut rezultatele cele mai bune din acest an. Am avut iesiri in care am prins si 10-15 bucati intre 1-5 gk. Asadar, este posibil sa prefere porumbul natural in perioada asta??

Porumbul crud la crap : 3 comentarii

  • sincer, pe langa porumbii culesi din lan, am avut alti 20 cumparati din piata, pe aia, i am decojit bob cu bob si i am folosit la plantat in cuvele la barcutza. eu sunt mai incepator, dar de doua luni, unde am pescuit cu porumb crud, am prins cel mai mult de pe intreaga balta....din ce am observat in zilele respective. eu cu bambine si cu lansete cumparate de la chinezi, am prins mai bine decat echipaje cu sonare, rood-pood-uri sau senzori care mai de care mai .....de firma.
    intrebarea mea era, daca exista ceva dovedit, pentru perioada de an mentionata, si daca este adevarat ca tenul, crapul si salonta, prefera boabele crude de porumb.

  • cel putin pe apele dalbatice stiu ca merge mai bine porumbul crud.. si se obtine usor..pe drum opresti la un lan de porumb iti iei si tu 1 ..2 porumbi cruzi si te duci la pescuit.
    fire intinse!

  • da iar daca ai posibilitatea sa dai si la porumb incoltit......sa nu te surprinda rezultatele!!!