Publicitate - plase de pescuit

Blog pescar
Share
Observ cu stupoare pe sectiunea de publicitate un anunt:"PLASE de PESCUIT" (confectionam plase......etc)!!!!!Admin am si eu o mare rugaminte:elimina aceasta reclama (si pe cele asemanatoare ei)....la cat ne-am luptat si la cat am discutat si la cat am blamat si atacat plasarii si electricienii reclama asta lipsea......si mai sare si-n ochi !Multumesc anticipat !

Publicitate - plase de pescuit : 4 comentarii

  • @admin

    nu vreau sa fiu ironic,nu doresc sa intru in polemica...... acum 22-23 de ani in urma aveam si noi "lansetarii" sau "unditarii" loc pe balta,rau,dunare...etc,aveau si "plasarii" loc si chiar nu ne deranlam unii pe altii ! azi,maine,poimaine,de ieri,alataieri ,noi 99,99% dintre cei care "pescuim" inclusiv pe acest site,nu mai avem loc de plase....mergi pe olt admin,mergi in dd(pe sontea,stipoc,bazinul mic,bazinul mare din sulina....etc)si o sa intelegi de unde vine adversitatea si ura impotriva plaselor....
    ca si utilizator si "navigant" sau "navigator" pe internet (in timpul liber),ca si posesor si utilizator de calculator care are mici cunostinte despre aceste lucruri stiu ca unele "chestii(chestiuni)"pot fi blocate......stiu,unele fonduri(daca nu cele mai multe) vin din difuzarea reclamelor nu de la noi .....dar mie ,cand am vazut aceea reclama,mi s-a parut o jignire(nu din partea ta),o blasfamie..... ,efectiv daca as putea as merge la pescuit pe linga husa si trusa de pescuit si cu un ag-u,un ak-47 si un aruncator de flacari(ptr plasari si plasele lor,ptr electricieni si barcile lor....),cu toate ca sunt o persoana echilibrata si nonviolenta!

  • de aia sa dus dracu pescuitul sportiv.numai si numai nenorociti de braconieri.

  • @speed - utilizarea de plase de pescuit nu este interzisa atata timp cat acestea sunt folosite de persoane autorizate si in limitele legi.

    deci a avea o afacere cu plase de pescuit nu este un caz de blamat si e treaba lor sa le vanda pana la urma.

    cat despre curent... nu cred ca ai vazut asa ceva pe site.

    nota: ca o paranteza reclama este furnizata de google, deci nu este contractata de mine direct.

  • multam ptr promtitudine!!!