Schenghen pe Sistem,.se stie !

Permise pescuit
Share
comentati si raspundeti pe SISTEM , cu inf precise ,fondate . ce stiti despre intrarea Romaniei in spatiul schenghen?si asa pt mine vizele Pg sunt apa de ploaie , va-ti convins cred de vamesii nostri . vom mai avea novoie de vize pg pt pescuit, dar pt scaldat .?

Schenghen pe Sistem,.se stie ! : 9 comentarii

  • corect. szilveszter, aici ar trebui deschise topicuri care sa conduca la dezbateri constructive, in legatura cu pescuitul, nu la contre pe teme politice sau de alta natura, care nu cred ca intereseaza pe cineva.

  • fratilor nu va suparati pe baboier...intr-un fel omul are dreptate...dar si legile tarii au dreptate....nu e vorba de politica ci de nedumerire !pf tre sa aiba o evidenta stricta a celor care pescuiesc pe frontiera...asa a fost este si va fi.....ce daca intram in spatiul schengen?contrabanda,treceri ilegale a frontierei nu se vor mai face?schenghenul se aplica doar la punctele trecerilor cu bulgaria, ungaria si pe aeroporturile internationale.....nu pe fasie....!

  • are dreptate kox .scrie si tu o chestie cu puncte mai multe cistiga o data concursul ala nenorocit si mai lasa-ne cu topicurile astea aiurea.m-am abtinut pina acum din respect pentru tine ,da te rog n-o da asa pe fata cu punctele astea ca esti penibil.pina n-au fost punctele era liniste,acum...

  • noi romani suntem asi in politica ,fotbal si multe altele dar 000000000

  • politica nu are ce cauta aici.baboier deschide topicuri non-sens pe banda rulanta, unele fara nici o legatura cu pescuitul.

  • bai fratilor.povestea asta cu spatiul schengen e apa de ploaie.un subiect tabu care sa distraga atentia poporului infometat de la nenorocirile curente ale tarii.voi nu vedeti ca in tara tuturor posibilitatilor legile sunt facute pentru 4 ani cat tine un mandat de senator sau deputat ca sa le fie lor exact cum trebuie dupa aceea???exemplu , daca a-ti vazut cazul ministrului botis de aseara cu fondurile europene nu are rost ssa mai comentam.haideti sa ne axam pe subiectele noastre despre pescuit.fire intinse si sarbatori fericite.

  • pai deocamdata nu prea se intrevede daca intram sau nu....ca prea am speriat europa.....cred ca-si fring europenii degetele ca ne-au primit in ue!si oricum aderarea la schengen nu schimba cu nimica legea 243/2002!!!!

  • stiu astea , am zis daca intram in schenghen ?poate nu ai retinut . despre schenghen este vb aline ..

  • mai nea nae....ajungem la aceeasi discutie inutila....vorba aceea: ai masina....ai....bbuuuuuuuunnnn,vrei sa treci la russe?poti sa treci cu trei conditii:
    1-cu cartea de identitate in baza careia poti trece frontiera ue....
    2-certificatul de inmatriculare a autoturismului respectiv(ca e microbus,autobus,tractor,camion,motocicleta.. tot iti trebuie asa ceva)+cartea verde....
    3-permisul de conducere ...
    pina aici toate-s bune....acum sa ne raportam la permisul anpa:
    1-este personal si are valabilitate insotit doar de ci,nu este transmisibil,iar in baza lui poti pescui pa apele neconcesionate.....buuuunnnnn
    2-viza pg ca aici e buba spune asa(citez din viza pe care am primit-o de la ijpf giurgiu):
    "in temeiul art40 alin 1 din og105/2001,aprobata prin legea nr 243/2002 cu modificarile si completarile ulterioare,privind frontiera de stata romaniei,avizam favorabil activitatea de pescuit recreativ-sportiv in (retine nea nae)baza permisului de pescuit sportiv eliberat de anpa seria... nr......ptr ....cnp.....intre km.flv 452-526 , in anul 2011.
    pe timpul activitatii , se vor respecta urmatoarele:
    -persoanele vor avea asupra lor actul de identitate,permisul de pescuit si prezentul aviz
    -......
    -......"etc etc etc.
    deci care sunt cele trei conditii(conf legii.....bune sau rea asta e nu avem ce face tre sa ne conformam...)ptr a pescui pe zona de frontiera?:
    1-ci
    2-permisul anpa (nu carnetul de membru al vre-unei asociatii)
    3-viza pg eliberata de ijpf!