Slatioara-Olt

Locuri de pescuit detalii
Share
Maine o sa merg pentru vreo 2-3 zile la pescuit de somn iar ziua la caras si dc nu si crap as spune.
Desi cunosc foarte bine acesta zona de mic copil as vrea sa imi mai impart din cunostintele acumulate si cu alte persoane care probabil au mai pescuit prin zona Slatina-Olt .
De vreo 3 zile am tot verificat diferite locuri incat imi este greu sa ma hotaresc la un anumt loc deoarece cam aceasi pesti se prin peste tot la vreo 2-3 kg .
Acum vruiam sa stiu daca nadele care se gasesc prin piete si magazine sunt bune pt ceva si daca pe timp de vara noaptea somnul sta in gropi sau umbla prin apele curgatoare ( circula )..ceva detalii inainte sa ajung la peste daca se poate ..revin cu poze sper ...:)

Slatioara-Olt : 4 comentarii

  • din ce am discutat si cu alti pescari de pe baraj, daca ai nimerit o groapa ai spart somnul.fir intins.

  • da am vazut somnul prins la malul rosu ..dar stiu ca este dupa loc din cate am auzit..cat despre partida mea de pescuiala a fost una cam dezamagitoare as spune deoarece au tras numai moace de 200=300gr..la buchet de rame..la carasel,coropisnita si lipitoare nu am vazut nici trasatura.

    cat despre rusanesti nu am fost niciodata acolo...am mai vb cu ceva coleg de servici si a prins catva somni la mosteni in barajul de jos la vreo 7-8 kg .

    apropo nimeni nu a raspuns la intrebarea daca somnul pe timp de vara circula sau sta in gropi ?

  • la rusanesti somnul noaptea la buchet de rama , ziua caras si salau tot la rama.

  • mai bine alegeai alta locatie de ex malu rosu-care este dupa parerea mea cel mai bun loc de pe olt,acum 2 zile am luat un somn de 4 kg.