Solunar Vremea de pescuit

Nade si momeli
Share


pentru solunar verificati pagina -


http://www.pescuitmania.ro/solunar.htm

Solunar Vremea de pescuit : 19 comentarii

  • "joaca ....(trebuie sa fii dupa virgula)am prins ,6 buc de ~3.14 kg buc..si dupa aia a mai venit unu de 17.2....kg...(dar lam scapat...aaaaaa.. nu am gresit. ..... n am avut cintar)era putin mai mare....vb de solunare? sa fim seriosi!inca se mai pescuieste cu bambus.....si foarte bine..pestele "nu este educat"

  • salut mai bieti...parerea mea este ca poate si solunaru sa ajute dar ff putin,parerea mea este ca daca nu sti joaca nu iei peste....

  • am fost pe 23.a plouat pe 22 ziua si noaptea,si pe 23 dimineata,.din 12 ;pescari; doar eu.(viteazul!) am o fabia. am cazut in sant.scut rupt.radiator strimb....cauta tractor....cauta cai....(tractoru era in comuna,vine seara),....ala cu 2 cai era tot in comuna...vine un cal.nu ai cablu de remorcare!!????costa. platesc .ma scoate din sant...atit...ramin inpotmolit iar....pina la asfalt alti bani.!!!!(intelegerea a fost cu santu)

  • ma poate invata cineva cum sa postez poze?(pe intelesul prostilor)nu stiu.va multumesc pt intelegere!

  • speed 66.marti 23 ma duc la un baraj cu barca.la salau (carasei,plastice).am convocat 3 masini.(daca vin cu ochii negri nu m ai intru pe net).eu am "trombonit"(treb.sa asigur protocolu)

  • @danem-dunare in special in zona giurgiu-oltenita,delta (o data pe an)balti cu taxa,arges...unde am ocazia in timpul liber care din pacate nu-l prea am...!nu sunt mare pescar,nu zic ca le stiu eu pe toate,tot timpul caut sa-nvat iar din ceeace stiu(mult,putin) sa impartasesc si altora!

  • speed 66.unde pesc?

  • revin.scuze.eu pesc pe dunare.la tr severin. pescuiti si voi crap de dunare de 4.5 cu fir de 0.18.(am poze .nu stiu sa le postez.sunt un bou batrin.am pierdut startul cu calculatorul. am o tastatura cu o gramada de butoane . nu stiu pe care sa le apas primele ) merci pt timpul pierdut!!

  • @danem-in decembrie o sa avem solunarul pe noiembrie!!!!!!!!! eu unul personal(vorbesc doar in numele meu si doar ptr mine)nu ma interezeaza asa mult solunarul!!!am avut partide reusite cand solunarul ma "sfatuia" sa stau acasa ca-i perioada foarte naspa de pescuit!!!parca strabunicu si bunicul se duceau pe macin la pescuit dupa solunar.....nici prin cap nu le trecea de asa ceva!si vorba ta micii cu mustar mancati pe balta parca-s mai gustosi....!fire-ntinse!

  • unde este solunaru?noiembrie!!!?poate m ai speram ceva.!!! ma mint.de 3 saptamini nu am "cioc".(si am fost pe "balta".de la plastice la naturale.)ajung tot la vodca ???!!!help!!! trebuie tot la balti cu plata?ala nu e pescuit.{stii ca in balta e salau,somn,caras,biban si mici{mustaru il aduci de acasa).unde e misteru?????