Pescuit Mania , pescuitul sportiv in Romania | Pescuit Mania - Contact Inscriere
Cont utilizator
User:
Parola:
Retine datele
Am uitat parola

TAXA FRASINET2 TELEORMAN

TAXA FRASINET2 TELEORMAN

Taxa pentru balta Frasinet 2 Teleorman este de 50 lei,12 ore.Pescarul poate retine 8 kg peste si poate pescui cu 6 scule de pescuit(lansete sau undite).Regulamentul de pescuit nu a fost schimbat decat in acest sens. Balta se deschide incepand cu data de 20 Martie.Pescarii vor primi un regulament la intrarea pe balta de la administratori barajului.Obligatoriu accesul pe balta se face numai trecand pe la cabana din zona barajului unde se va lua legatura cu administratorul.Pentru mai multe detalii contactati nr. 0745185856 (Administrator Dan Jianu) detalii balta - Balta frasinet 2
TAXA FRASINET2 TELEORMAN | 10 Comentarii
 1. 1

  Re: TAXA FRASINET2 TELEORMAN

  speed_66_al in 14.03.2010 19:30
   

  daca tot ai postat balta dece nu postezi si traseul(cum se ajunge de ex de la sos buc-alexandria,sau buc- pitesti A1!) ca nu toata lumea stie cum se ajunge la babaita!a,si inca ceva:ZILELE CAND CU ADEVARAT SE PRINDE (nu se umbla la apa,nu se hraneste pestele,nu se arunca azot,etc!)

 2. 2

  Re: TAXA FRASINET2 TELEORMAN

  szilveszter in 14.03.2010 19:35
   

  asa tare umbla aia la balta asta?bai ce tara!!!

 3. 3

  Re: TAXA FRASINET2 TELEORMAN

  speed_66_al in 14.03.2010 20:03
   

  nu!!!!!!!!! asa se umbla pe toate baltile din tara asta!daca nu sunt plase,se gaseste patronul sau administratorul baltii respective sa se dea cu barca cu motor sau sky-jet-ul

 4. 4

  Re: TAXA FRASINET2 TELEORMAN

  jidanu2006 in 14.03.2010 20:26
   

  balta are si peste??sau o fi fost navodita,strecurata si acum se asteapta clienti cotizanti??

 5. 5

  Re: TAXA FRASINET2 TELEORMAN

  speed_66_al in 14.03.2010 20:35
   

  asteptam informatii de la d-l dan jianu !macar sa fie un loc curat,cu posibilitatea pescuitului nocturn,fara sa fim deranjati de localnici(am mai patit-o pe alte balti unde daca nu aveam cainele cu noi,plecam fara scule bani si haine)!

 6. 6

  Re: TAXA FRASINET2 TELEORMAN

  barbosul in 15.03.2010 08:25
   

  anul trecut prin septembrie a fost un concurs acolo,s-au prins 2 pesti in 48 ore 20 de echipe,iar in ultima noapte au adus peste din alta balta si concursul a fost cistigat de echipa balti. cu ce am aratat mai sus cred ca sa spus tot despre aceasta balta,informatiile le am de "geani"(magazinul de art de pescut din ghencea)care a participat la concurs.
  despre drum:sos buc-alexandria pina in daganesti-vlasca apoi dreapta pina in botoroaga,din botoroaga stinga pina in babaita(~19km de drum of road rupi orice tip de masina)din babaita dreapta frasinet.
  de ce oare sunt asa darnici 50ron/8kg.peste???

 7. 7

  Re: TAXA FRASINET2 TELEORMAN

  speed_66_al in 15.03.2010 17:44
   

  pe toate site-urile de profil aceasta balta este "laudata"!in mod negativ!poate anul acesta administratia baltii reuseste sa o dovedeasca contrar!dar cum naravul din fire n-are lecuire.....!

 8. 8

  Re: TAXA FRASINET2 TELEORMAN

  Daniel Jianu in 15.03.2010 19:59
   

  Nu pot sa inteleg ce se intampla.Anul trecut pe balta Frasinet sa pescuit bine, marea majoritate a pescarilor au fost multumiti.Constat ca o informatie ,nu mai poate fi transmisa datorita pescarilor virtuali care se logheaza pe sait pentru a face misto de munca altora.Este adevarat la concursul din toamna sau prins doar trei pesti,dar echipa clasata prima nu a adus pestele din alta balta, el a fost prins cu martori.Domnul care se intituleza pe acest sait barbosu a participat si dumnealui la concurs si parea un pescar priceput ,trebuia sa stie ca pestele de foarte multe ori nu mananca din diferite motive . Cel mai bun exemplu CUPA MONDIALA din Franta unde locul doi si trei a fost tras la sorti,probabil ca si acolo sau facut manevre.Legat de pret este criza in continuare pentru aproape toata lumea .Consider pretul si regulamentul accesibil pentru toti pescari care vor sa iasa la o partida de pescuit.Referitor la drum este momentan greu accesibil, voi reveni cu detalii atunci cand se poate intra cu turizm.

 9. 9

  Re: TAXA FRASINET2 TELEORMAN

  Tristan in 15.03.2010 20:38
   

  Stimati colegi, hai sa nu mai vb din auzite, sau cu trimitere la nu stiu cine a zis, sau "am citit", haideti sa fim mai responsabili.

  Nu stiu daca are balta peste sau nu , nu am fost si nu stiu unde este aceasta balta (cu siguranta ca or sa urmeze criticile ca sunt prieten cu patronul :) clasic nu?), dar pot sa va spun ca acelasi tratament la avut o balta din alta zona la care am fost sieu si am ramas surpins de ce diferenta era pe balta (atmosfere, pesti , etc) fata de povestilor diverse pescari "frustati" ca nu prind sau care au intrat in conflict cu administratia balti, sau cu totul alte motive (poate concurenta...).

  pt @daniel - daca are balta peste cu siguranta pescari vor merge, si cei de anul trecut si altii noi.

  Numai bine si hai sa dam informatii cat mai reale din ce stim sigur si nu din auzite...

  Apropo si pe alta balti mult mai cunoscute la concursuri s-au prins 5 pesti, deci asta nu e un etalon.

  fire intinse pe 2010

 10. 10

  Re: TAXA FRASINET2 TELEORMAN

  CATALIN in 15.03.2010 23:22
   

  stimabililor colegi daca este vorba de balta dintre babaita si galateni a fost o balta buna dar pentru cine ? pt domnul Jianu , sau pt. pescari.dl. Jianu ne spune ca taxa este "onorabila si accesibila " dar pentru unii colegi in perioada de criza 100ron este aproape 10% din salariu. administratorul baltii nu ne spune nimic despre populari,nu ne spune nimic despre faptul ca acum cativa ani digul a fost rupt de viitura si tot pestele s-a dus spre babaita. asa doar sa facem reclama pe acest site pentru a chema fraierii la balta,nu prea este corect. astept mai multe informatii pertinente si corecte , daca tot facem reclama. multumesc anticipat

Pentru a putea comenta/nota "TAXA FRASINET2 TELEORMAN" trebuie sa va logati.
Nu ai cont pe Pescuit Mania inscriete acum. Inscriere