UNDE SE PRINDE PESTE PE OLT

Locuri de pescuit detalii
Share

AM 3 SAPTAMANI DE CAMD NU AM MAI FOST LA PESTE LA OLT PT.CA DE CATE ORI AM FOST NU AM PRINS PESTE ...DELOC.ULTIMELE DOUA TURE AM FOST LA JIENI PE PARTEA OLTULUI(A JUD. OLT) SPRE BARAJUL DE LA RUSANESTI,DAR NU AM VAZUT NICI MACAR O MISCATURA.DACA AVETI STIINTA UNDE SE MAI PRINDE PESTE PE OLT,MAI DATI SI VOI DE STIRE,CA EU DE OBICEI SPUN DE FIECARE DATA UNDE MERG LA PESTE SI DACA PRIND SAU NU.IN CONCLUZIE PANA ACUM NU AM PRINS DELOC.



CA SA NU VA MAI SPUN CA AM DAT BANI PE O GROAZA DE SCULE DE PESCUIT(DE FIRMA VREAU SA SPUN)SI.....NIMIC.



ASTEPT RASPUNSURI ATAT EU CAT SI TOTI CEI CARE SUNT DORNICI SA FACA UN PESTE LA STANIOL SAU LA GRATAR.

UNDE SE PRINDE PESTE PE OLT : 5 comentarii

  • cum ai prin tu peste pe apa aia asa neagra?????????????????????????????????????

  • la sibiu in zona porumbacu de jos ,colun , scorei este acceptabil si acum .apa este destul de mare dar sint locuri unde se poate pescui si se si prinde .simbata a mers destul de bine carasul si somnul.

  • cred ca ar fi bine sa postati in continuare vesti de la voi pentru a ne pune in tema cu locurile in care se poate pescui,pt.ca nu are rost sa mergem sa batem cate 40-100km.pe cursul oltului si sa nu prinzi nimic,pacat de tmpul pierdut si de bani cheltuiti,sa nu ma credeti ca sunt chitra,dar te cam saturi si te mai si enervezi de atatea plimbari degeaba.
    asteptam vesti de la toti cei care inca mai vor sa fie pescari.
    fir intins.

  • salut mihai. am fost marti la malu rosu si nu am prins nimic pt k e barajul dat drumu si apa e f repede. cum a zis si de_moon cred ca tre sa mai stam pana se potolesc apele k asa nu facem treaba. eu m am ales cu niste biban k ala a mancat prin balti, la crap nu se putea da. fire intinse

  • eu prefer frunzaru- babiciu dar nu te sfatuiesc sa mergi in acesta perioada ...toate barajele sunt scazute si apa curge foarte repede ..mai stai 1 saptamana acasa si incerci apoi ..poate se opresc si ploile.