Vreau in DELTA DUNARII ....

Pescuit Sportiv
Share

De 2 ani ma straduiesc sa ajung prin Delta dar din diferite motive nu am reusit .Anul acesta am de gand sa las totul deoparte si sa plec o saptamana.Dar, intotdeauna este un dar,nu am mai fost nu stiu nimic despre Delta ...asa din auzite si citite ...toti stim.



Perioada vizata care o recomandati voi , pentru crap in special



Asadar vreau sa plec cu masina si sunt dispus sa trec cu 2 bacuri la dus si 2 la intors. Vreau masina langa mine daca se poate.Km. nu ma intereseaza.



Pescuit atat la lanseta cat si unditareala



Nr de persoane : 4



masina autohtona ....logan....



Ca loc de pescuit ,..indiferent apa sa fie ...,Dunare ,canal , balta,...garla,....... orice (dar nu privata)



vreau sa-mi spuneti voi locatii , cum se ajunge , ce trebuie sa platesc, unde sa platesc, tot ce trebuie sa stiu






las si adresa de mail in caz ca vreti sa ma ajutati cu o harta sau orice (virus).....



[email protected]




Vreau in DELTA DUNARII .... : 55 comentarii

  • saptamana trecuta au fost niste cunostine--mai indepartate-- pe garla sireasa ...si surpriza peste mult dar caras si ciortanica doar 3 crapi mai semnificativi cam la 2-3 kg, noroi mult si apa cam tulbure din spusele lor .
    au fost 3 personae cu 1 masina 2 zile , cantitatea prinsa , cel mai slab 24 kg cel mai bun prinzator 32 kg, care a avut si 2 crapi.momeli folosite rama, mamaliga si porump, pescuit in special la undita dar toti crapii si ciortanica mai frumoasa la lanseta cu bob porumb. pe langa noroiul de pe mal i-a mai prins si o ploaie acolo.... atentie la acte ...se fac controale.

  • va salut pe toti, am nevoie de un sfat de la voi:vreau sa ajung la inceputul lunii august in delta(anul trecut am fost la nufarul fara rezultate notabile-caras si platica-), daca stie cineva un loc mai salbatic unde pot ajunge cu masina sa dau si eu de un crap ceva?eventual si un pret la un localnic sa ne duca cu barca, sunt constient ca unde ajung eu cu masina, mai ajunge si altul!

  • salutare.... dupa 2 ani revenim la dd atunci nu am fost dar in 2013 am fost si cam dezamagit, locatie dunavat...capture 1 crap si restul caras...caras...caras.dar distractia a fost pe masura asteptarilor o echipa de vis.....

  • merci de informatii , s-a contramandat iesirea lor in delta , pe 20 aug , se reantorc in montreal , unde slava domnului , au destule locatii de pescuit , dar stii cum e , prima dragoste nu se uita. se duc spre munte , sa se racoreasca , poate incearca si-un pastrav...le-am luat autorizatie de la romsilva.
    fir intins , oriunde te-ai duce !

  • dupa cum va spuneam, am fost in delta dunarii intre 18 si 25 iulie. dupa ce am trecut cu bacul la tulcea, pana la locatia vizata a urmat un drum criminal pentru masina, de aproape 4 ore. ne-am stabilit undeva mai sus de tatanir. adica la cca 14 km de pardina si 21 de chilia. pentru cei care ajung in zona, s-a redeschis accesul pe sireasa. drumul este incomparabil mai bun decat cel pietruit care merge prin ceatalchioi. dunarea era foarte limpede iar apa aproape fiarta in primele zile. daca nu erai atent pestele murea in juvelnic in cateva ore mai ales daca-l aveai ancorat la mal, unde valurile create de ambarcatiuni umpleau branhiile cu mal. in ultimele trei zile a fost vant puternic, apa s-a mai racorit si a crescut cu aproximativ 15 cm. cu pescuitul nu ne-am intins decat atat cat sa avem de-o ciorba si o saramura. e drept ca si gasca a fost mare...13 insi, din care doar patru pescuiau. s-a luat crap intre 1 si 4 kg la mamaliga si boaba de porumb, somn la rama neagra majoritatea la 0.5-1.5 kg, caras la kil si carjanca frumoasa. ar mai fi de adaugat si trei cegute intre 0.3 si 2 kg, eliberate toate. la punctul de control de la intrare in dd esti intrebat daca ai achitat taxa de acces. din cate am auzit s-au facut controale la sange pe sf. gheorghe si pe sireasa. in locul unde am campat noi nu au ajuns fiind o zona unde se aventureaza putini pescari. tantarii nu ne-au deranjat prea mult. cateva jeturi de sano-dy si-i tineam la respect cateva ore. pentru cort, ca sa scapi de vanatoarea de noapte, raid outdoor si dormi ca un puiut. pentru gatit recomand neaparat o butelie de voiaj. sunt zile in care vantul bate prea tare pentru a stapani focul deschis. o sa revin cu amanunte daca mai ai intrebari.

  • @swarthy , detaliile promise , daca-i sosit din dd.
    multumesc .

  • eu m-am dat cu autan - spray - galben, a fost foarte bun, pacat ca nu mai aveam..am sa mai dau o fuga, dar cand va fi mai racoare, dupa 15 august..in apa fiarta, tre` sa cauti gropile eventual sa prinzi..sau sa apara unu` mai pofticios, curios..

  • sigur ca da! multumesc de urari. fir intins si tie!

  • multumesc swarthy , astept inf , cu siguranta nu-i tarziu , pana-si revin cu fusul orar...da , ai dreptate cu eficienta sano dy , comparativ cu autanul , net superior.pastram legatura , fir intins in dd!

  • intre 18 si 25 iulie sunt in delta. daca nu e prea tarziu o sa revin dupa cu informatii proaspete. momentan, din sursele pe care le am, stiu ca tantarii te papa de viu daca alegi un loc nepotrivit iar autanul pare o delicatesa pentru ei. randament mai bun cica ar da sano dy. dunarea e in scadere iar apa are intre 27 si 29 de grade.