Ados de vin pentru peste rasol

Detalii

Porti 4
Timp 15

Descriere ados de vin pentru peste rasol

Intr-o cratita se inferbanta untultimp de doua minute dupa care se adauga faina,mestecand continuu,si apoi se stinge cu apa fierbinte in doua sau trei rinduri.
Peste aceasta compozitie se toarna vinul si se lasa sa fiarba2-4 clocote pentru a se lega,si se ia de pe foc.
Galbenusurile se freaca cu smantana, dupa care se amesteca cu sosulfierbinte. Se poate da aromde marar, patrunjel si tarhon dupa placul fiecareia.
Se serveste de pestele rasol,cu marar verde deasupra taiate felii de lamaie.
Pentru o culoare si sa fie mai picant odata cu smantana si ouale se poate adauga o lingurita de mustar iute.

Ingrediente reteta

  • unt 60 grame
  • oua 2 bucati
  • faina 40 grame
  • smantana 100 mililitri
  • supa in care a fiert peste 600 mililitri
  • vin alb sec 300 mililitri
  • marar o jumatate de legatura 1 bucati

ados de vin pentru peste rasol : 0 comentarii

Nu exista comentarii