Balta Bunget 2

Dambovita / Vacaresti
Share

Descriere - Balta Bunget 2

Lacul Bunget 2 are o suprafața totala de 92ha luciu de apa, o adâncime maxima de 8m, o lungime de aproximativ 1km si o lățime de 500 m. Situata in Dâmbovița la Bunget 2 te așteaptă p balta cu un cadru natural perfect unde poți sa regăsești condițiile perfecte pentru o reușita la pescuit.

Orarul de funcționare este  de zi de luni pana duminica.


Traseul pana la Balta Bunget 2

La 10 km de Târgoviște, cum se vine dinspre București se face stanga la hanul Cerbul (peco Luqoil), si se merge aprox 500 m , drum asfaltat pana la balta Bunget

1. Pescuitul sportiv este permis in timpul zilei intre orele 06.00 - 18.00.

2. Pescarii vor începe sa strângă echipamentul la ora 05.20 si respectiv 17,30. Pentru a lasă locul liber pescăriilor ce vor urma sa vina.

3.Pescuitul se face cu  maxim 4 lansete pe fund, de persoana.

4. Este permis pescuitul cu Navomodel cu taxa.

5. Cantitatea de peste ce se poate retine este de 5 kg crap, intre 1 kg - 4 kg. Nu se va retine crapul sub 1 kg, acesta se va elibera pe loc

6. Este permis pescuitul la o varga, cu  taxa cu drept de reținere: caras, plătica, biban, sabița, crapul nu este permis la reținere

7. Pestele cu greutatea intre 4 kg si 10 kg se va elibera pe loc, pestele peste 10 kg, se eliberează iar pescarul este recompensate cu o partida gratis.

8. NU SE VA RETINE DE CARTAIDI PREVAZUTA IN REGMAMENT, ADMANSTRATIA ARE DREPTUL DE A CONTROLA DE SANCEIONA PESCARUL IN CAUZA 51 DE A PARASI LOCUL, CARE VA P1 PRINS CU CANITTATEA MAI MARE DECAT ESTE PREVAZUT REGULAMENT.

9. Nerespectarea regulamentului duce terminarea partidei de pescuit (taxa nu se va reuma). 10. Cteno nu se va retine sub nici o forma de greutate, se va elibera pe loc fără drept de a se baga in juvelnic, (cine va fi găsit reținând cteno va părăsi balta)

11. Pescarul care va aduce la cunoștință administrației despre un alt pescar care sustrage peste si acel lucru este dovedit, va fi recompensate cu o ședința de pescuit gratis.

12 Pescarul are obligația sa prezinte juvelnicul si autovehiculul personal personalului autorizat in vederea efectuării controlului, înainte de a părăsi incinta

13.Sunt interzise muzica data tare, țipete, petrecerii sau orice fel de zgomot care ar putea perturba liniștea pescarilor.

14.Adminishatia isi rezerva dreptul  a isi selecta clientri

15.Administratia lacului poate intra cu barca pe luciul apei, on' de cate ori este nevoie.

16.Este interzis focul pe sol, cine va fi prins făcând focul va părăsi pe loc lacul cu interdicția de a mai reveni pe lac. Focul este permis doar pe grătare cu picioare, pentru a nu distruge solul

17. este interzisa camparea sau staționarea pe malul lacului fără acordul administrației in vederea ocupări si instalării pe un stand este necesara acordul administrație.

18. Este permis pescuitul la fitofag / novac având drept de reținere 6 kg  (pescarul alegând ca dorește sa retina, crap sau fitofag / novac).

19.Odată cu primirea bonului la achitarea taxei pescarul va semna pentru însușirea regulamentului si a penalităților privind nerespectarea acestuia.

20.Cu ocazia semnării tabelului nominal cu pescar, care au luat cunoștință regulamentul lacului  Bunget 2, aceștia isi exprima acordul cu prevederile  prezentului regulament


Taxe 2024 Balta Bunget 2

Poze Balta Bunget 2

Capturi Balta Bunget 2

    Nu exista capturi asociate

Balta Bunget 2 : 0 comentarii

Nu exista comentarii