Balta Chiroiu 3

Ialomita / Chiroiu
Share

Descriere - Balta Chiroiu 3

Balta Chiroiu 3 este super frumoasa ce oferă un pescuit captivant in județul Ialomița are o suprafața de 26 hectare si se întinde pe o lungime de 7 km. Cu o adâncime de 1,6 m amonte si 5 m aval,

Chiroiu 3 pune la dispoziție pescarilor un număr de aproximativ 50-70 locuri de pescuit , doar pe un singur mal, unde se afla si drumul de acces, pe partea cu cabana.

Chiroiu 3 detine caras, crap, somn, cteno si alte maruntisuri (șalău)


Traseul pana la Balta Chiroiu 3

Buc - Urziceni, se iese din Sinesti, se trece de drumul care duce in dreapta dupa padure spre Livedea, apoi la circa 500 m este un pod peste un canal de irigatii. Aici se face dreapta si apoi imediat stanga, indicator spre Manastirea Chiroiu. Acest drum se urmeaza pana la intrare in Bitina. Dupa circa 400 m indicator la stanga spre Manastirea Chiroiu, se urmeaza trecand un mic podet peste o balta prima din comuna. La troita faceti dreapta si urmati drumul pietruit pana cand ajungeti la un alt pod. Stanga balta(Bitina 2-3), dreapta balta.

Mergeti inainte circa 1km si la intrarea in Chiroiu drumul face stanga, dreapta, iar imediat dupa manastire stanga 750m pana pe dig. Balta Chiroiu 3 este in dreapta .

* Necesita cont pentru a trimite mesaj pe whatsapp

Regulamentul de pescuit pe Chiroiu 3:


1. Pentru fiecare taxa de ( 12 h ), pescarul poate pleca ascasa cu maximum 5 kg crap/cteno. ( caras - în limita bunului simt)

2. Pentru fiecare taxa de ( 24 h ), pescarul poate pleca acasa cu maximum 8 kg crap / cteno. ( caras - în limita bunului simt) )3. Se admite persoanelor insotitore ( femei, copii ) pescuirea la o singura undita fara a percepe taxa.

4. Fiecare pescar are dreptul la maximum 5 lansete.

Pe perioada de noapte accesul vizitatorilor este STRICT INTERZIS! Pe perioada de zi VIZITATORII au obligatia de a lasa masina in incinta curtii locatiei in caz contrar se va percepe taxa de agrement cu obligatia inaintea iesirii sa se oblige la control ptr a exclude orice fel de suspiciune

5. Persoanelor care vin doar sa faca gratar si sa se relaxeze pe balta se percepe taxa de agrement

6. Fiecare pescar trebuie sa accepte controlul la juvelnic, chiar si la masina de către personalul baltii, in cazul in care avem informatii.

7. Ciortanul sub 1,5 kg se elibereaza obligatoriu.

8. GUNOAIELE sa fie stranse in saci sau pungi si inmanate administrației in caz contrar persoana care nu respecta acest lucru nu va mai avea acces pe balta1.Personalul administrativ al baltii Chiroiu 3 isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii, de a stabili si a impune reguli de desfasurare a activitatilor in cadrul baltii Chiroiu 3 cat si dreptul de a modifica acest regulament fara a anunta in prealabil clientii.

9. Se interzice tulburarea linistii ( muzica, injurii sau orice alta activitate prin care se deranjeaza ceilalti pescari), administratia baltii avand dreptul de a impune parasirea locatiei ! * [pescarul poate sa faca un gratar, sa bea o bere, dar sa nu-i deranjeze pe ceilalti pescari]

10. Clientul trebuie sa pastreze dovada achitarii serviciilor pe toata durata desfasurarii acestora.

11. In cazul distrugerii bunurilor balti, clientul va achita contravaloarea acestora, contravaloare stabilita de personalul balti.

12. Pentru orice nelamurire, sesizare sau constatare de neconcordanta a facilitatilor oferite, clientul sa va adresa carte personalul balti.

13. Pescari au obligatia ca dupa incheierea partidei de pescuit sa lase locul curat si gunoiul sa-l predea la cabana.

14. Scăldatul in balta este interzis.

Va asteptam cu drag ! 

Taxe 2024 Balta Chiroiu 3

Poze Balta Chiroiu 3

Capturi Balta Chiroiu 3

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta chiroiu 3

Balta Chiroiu 3 : 0 comentarii

Nu exista comentarii