Balta Iazul Dumesti

Iasi / Dumesti
Share

Descriere - Balta Iazul Dumesti

Iazul Dumesti se afla la circa 20 km de Iasi, prima strada spre stanga dupa iesire din Letcani, lacul aflanduse pe partea stanga a strazii Iasi - Dumesti.

Suprafata este de 9 hectare luciu de apa. Puteti prinde caras, crap, cteno, salau si somn. Este bine sa stiti ca puteti veni cu masina pana la iaz fara probleme pentru ca drumul este asfaltat in totalitate. Pentru a pescui din iazul de la Dumesti trebui sa platiti 50 lei pentru o zi. Daca vreti sa veniti si sa stati o noapte pretul e mai mic, de 25 de lei. Cand alegeti iazul unde vreti sa va incercati norocul e bine sa luati in calcul si posibilitatile de campare sau de petrecere alaturi de prieteni. Pe malul Iazului din Dumesti sunt locuri pentru corturi, umbrelute care sa va pazeasca de soare, iar cine doreste sa faca un gratar are aceasta posibilitate. Toate acestea, fara nici un cost suplimentar. Pentru ca admosfera sa fie in totalitate placuta va rugam sa manifestati un comportament adecvat fata de ceilalti pescari. Pestele mai mare de 5 kg se elibereaza, pescarul primind pentru acest lucru un bon gratis.

Pentru mai multe informatii apelati administratorul lacului la numarul 0742311191. Va asteptam!

Traseul pana la Balta Iazul Dumesti

Iazul Dumesti se afla la circa 20 km de Iasi, prima strada spre stanga dupa iesire din Letcani, lacul aflanduse pe partea stanga a strazii Iasi - Dumesti.

Nu exista regulement pentru

Balta Iazul Dumesti

Taxe 2024 Balta Iazul Dumesti

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
    Nu exista informatii despre taxe si tarife

Dotari - Balta Iazul Dumesti

Poze Balta Iazul Dumesti

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta Iazul Dumesti

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta iazul dumesti

Balta Iazul Dumesti : 6 comentarii

  • sau puteti suna la numarul 0769654582

  • iazul dumesti a fost repopulat in luna martie 2013 si va asteapta pentru partide de pescuit.

  • iazul a fost repopulat ieri pe data de 2.07 .2012 pt concursul de sambata 7 .07.2012. detalii la nr de telef: 0742311191.

  • pe data de 7 iulie va avea loc la balta dumesti un concurs de pescuit. concursul incepe la ora 5 30 dimineata .echipele vor fi formate din 2 pescari cu un nr de scule 4+1!inscrierea costa 120 de ron platinduse un avans inainte de 60 de ron. cei care au platit avansul si nu vor mai participa vor primi un bon de pescuit in alta zi. pt detalii suna-ti l 042311191 sau 0769654582

  • iazul dumesti s-a pregatit pentru pescuitul de primavara! acesta a fost repopulat cu o cantitate importanta de peste, indeosebi crap. va asteptam!

  • salut
    cine cunoaste daca se da voie la pescuit , cu taxa ?