Balta lac brateni

Bistrita Nasaud / Brateni
Share

Descriere - Balta lac brateni

Balta Lac Brateni din Bistrița este un colt de natura care face pescuitul o adevărata relaxare. Lacul Brateni este situat in județul Bistrita-Nasaud, la 35 km de municipiul Bistrita.

Balta are 3 zone de pescuit: speciale

  1. zona Vip
  2. zona 0
  3. zona 1
NOTA: Pentru taxele aplicabile fiecărei zone precum si ofertele de căsuțe verificați secțiune - regulament aferenta fiecărei zone.

Aproximativ 80% din perimetrul lacului este împrejmuit de multi copaci, printre care sunt si pomi fructiferi care creează un confort sport pescarilor in timpul zilelor caniculare de vara.

O atracție aparte a acestei amenajări o reprezintă si cabana lacului împreuna cu căsuțele oferite spre închiriere așadar Lacul Brateni este un loc de relaxare in zona VIP unde se oferă căsuțe , terase cu ponton pana deasupra apei, având in dotare frigider , televiziune prin satelit precum si dușuri proprii.

In cabana si terasele se pot servi băuturi, preparate tradiționale din peste, preparate din carene la grătar, preparate cu specific ardelenesc la restaurantul din incinta bălti care are program non-stop.

Balta deține exemplare de crap si cteno peste 10kg, somn peste 10kg.


Va dorim fir întins.


Traseul pana la Balta lac brateni

Bistrita - Saratel - Herina - [prima intersectie, prima la dreapta] Lechinta - Vermes - Sangeorzu Nou - [se face stanga la trecerea la nivel cu calea ferata] Brateni

Drumul de acces este foarte bun (recent asfaltat) pana in localitate.
Odata ajunsi in Brateni, lacul are INDICATOARE.

1. Prin plata taxei de pescuit sportiv, se înțelege faptul ca onorabilul nostru client accepta INTEGRAL si NECONDITIONAT prevederile acestui REGULAMENT.

2. Pescarul poate avea cel mult un insotitor sau familia (sotia si copii pana la 14 ani), restul vor plati la intrarea in incinta lacului o taxa de agrement de 20 Ron / persoana pentru maxim 12 ore.

3. Este obligatoriu ca pescarul sa foloseasca saltea de primire si spray dezinfectant.

4. Pe timp de noapte, intre orele 23.00 - 6.00, bariera lacului se inchide. Daca o persoana doreste sa paraseasca incinta lacului trebuie sa anunte paznicul la 0751 861451.

5. Pescuitul se practica numai de pe locurile amenajate (pontoane) si este interzisa intrarea in apa sub orice motiv. Nadirea se face de pe mal, plantatul cu Barcuta (Navomodel) NU este permis.

6. Pescarul si insotitorii sunt obligati sa se comporte civilizat, fara urlete, scandal, muzica sau alte manifestari huliganice.

7. Pescarii sunt obligati sa intretina curatenia generala a locului de pescuit si a grupurilor sanitare. Este strict interzisa aruncarea resturilor menajere pe mal sau in apa.

8. Nu se distruge vegetatia si arborii din jurul lacului.

9. Pescarul care aduce la cunostinta Societatii despre alt pescar care sustrage sau ascunde peste si acest lucru va fi dovedit este recompensat cu 2 bonuri de pescuit.

10. Pescarii au obligatia sa prezinte spre control, la cererea personalului autorizat (Paza, Administrator), juvelnic, bagaje si autovehicul. Mentionam ca la terminarea partidei de pescuit (parasirea incintei lacului) se vor controla autovehiculele la bariera prin sondaj.

11. Pescarul trebuie sa inteleaga faptul ca in timpul partidei de pescuit se afla in incinta unei PROPRIETATI PRIVATE, ca trebuie sa respecte regulamentul intern, iar cel care va fi prins ca sustrage/ascunde peste, altul decat cel de drept conform prezentului Regulament, se face vinovat de furt si va fi retinut pana la sosirea fortelor de paza specializate sau organelor de Politie, urmand a fi luate masurile ce intra in competenta organelor de ordine.

12. Societatea nu raspunde administrativ sau material la nicio forma de accident si urmari generate de consumul de alcool.

13. In fiecare zi de luni se face curatenie generala pe lac care poate include si tunderea ierbii cu producerea inevitabila a zgomotului specific generat de motocositoare.

14. Accesul cu caini pe lacul Brateni este interzis.

15. Prezentul regulament se adreseaza in integralitate tuturor pescarilor iar nerespectarea lui are drept consecinta terminarea partidei de pescuit, fara pretentii de returnare a taxei si/sau peste. Totodata, cel in cauza nu va mai fi primit pe balta niciodata!

16. Societatea isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

17. Este interzisa retinerea unei cantitati de peste mai mare decat cea aferenta bonului in timpul partidei de pescuit.

18. Pescuitul se desfasoara dupa urmatorul orar:

       - Intre orele 07:00 - 19:00, se va achita taxa de zi

       - Intre orele 19:00 - 07:00, se va achita taxa de noapte.

19. Pentru fiecare taxa de pescuit se admit 4 lansete cu maxim 2 carlige fiecare.

20. Exemplarele de Crap cu greutatea mai mica de 1 kg si Cteno, Scoicar cu greutatea mai mica de 1.5 kg se elibereaza obligatoriu imediat in apa, fara sa fie raniti.

21. Capturile de Crap, Cteno si Scoicar cu o greutate intre 4 - 7 kg se elibereaza obligatoriu si sunt recompensate cu 1/2 (jumatate) bon de pescuit (12 ore).

22. Exemplarele de Crap, Cteno si Scoicar cu o greutate de peste 7 kg, respectiv Salau cu o greutate de peste 4 kg se elibereaza obligatoriu si sunt recompensate cu 1 bon de pescuit (12 ore).

23. Capturile de somn mai mari de 5 kg vor fi recompensate cu 1 bon de pescuit (12 ore) iar cele mai mari de 10 kg vor fi recompensate cu 2 bonuri de pescuit (12 ore). DACA PESCARUL ALEGE SA PREDEA SOCIETATII CAPTURA DE SOMN, ACESTA VA FI RECOMPENSAT CU INCA CATE 1 BON DE PESCUIT (12 ORE) PENTRU FIECARE 5 KG ALE CAPTURII!

24. Este strict interzis sa puna pestele in acelasi juvelnic doi sau mai multi pescari, precum si cedarea pestilor prinsi de catre un pescar altor pescari.

ZONA VIP:

Inchirierea unei casute cu ponton deasupra apei pentru 1 zi (24 ore) costa 400 ron si are inclus Pescuitul Sportiv cu Retinerea Pestelui. La sfarsit de saptamana, de vineri seara sau sambata dimineata, casutele se inchiriaza numai pentru toata perioada de weekend, respectiv 2 zile (48 ore).


OFERTA! Platesti 4 zile si a 5-a este GRATUITA.

BENEFICIAZA DE ACCES GRATUIT LA PISCINA!

Vezi Regulament Piscina.

Taxa pentru 24 ore permite retinerea a 2 (doi) pesti de cel mult 6 kg in total din speciile: crap, cteno, scoicar SAU 6 kg de salau si alte 4 kg din speciile: caras, biban, platica, rosioara. Cantitatea de somn si fitofag care poate fi retinuta este nelimitata.

25. Accesul in Zona VIP este permis numai persoanelor care au casuta inchiriata, pe baza actului de identitate.

26. O casuta poate fi inchiriata de 2 persoane majore si 1 copil cu varsta pana la 14 ani.

27. Nu sunt permise aerotermele si aparatele electrice pentru incalzirea sau prepararea mancarii.

28. Se interzice:

       - Accesul cu animale de companie

       - Scoaterea mobilierului de pe terasa

       - Folosirea frigiderului pentru pastrarea pestelui

       - Fumatul in interiorul casutei.

ZONA 0:

Inchirierea unei casute cu ponton deasupra apei pentru 1 zi (24 ore) costa 300 Ron si are inclus Pescuitul Sportiv cu Retinerea Pestelui. La sfarsit de saptamana, de vineri seara sau sambata dimineata, casutele se inchiriaza numai pentru toata perioada de weekend, respectiv 2 zile (48 ore).

OFERTA! Platesti 4 zile si a 5-a este GRATUITA.

BENEFICIAZA DE ACCES GRATUIT LA PISCINA DIN ZONA VIP!

Vezi Regulament Piscina.

Taxa pentru 24 ore permite retinerea a 2 (doi) pesti de cel mult 6 kg in total din speciile: crap, cteno, scoicar SAU 6 kg de salau si alte 4 kg din speciile: caras, biban, platica, rosioara. Cantitatea de somn si fitofag care poate fi retinuta este nelimitata.

29. Accesul in Zona 0 este permis numai persoanelor care au casuta inchiriata, pe baza actului de identitate.

30. O casuta poate fi inchiriata de 2 persoane majore si 1 copil cu varsta pana la 14 ani.

31. Focul este permis numai in locurile special amenajate.

32. Se interzice:

       - Accesul cu animale de companie

       - Folosirea aparatelor de incalzit in casute

       - Scoaterea mobilierului de pe terasa

       - Folosirea frigiderului pentru pastrarea pestelui

       - Fumatul in interiorul casutei.

PESCUITUL IN SISTEM CATCH & RELEASE IN ZONA 0:

Taxa de pescuit este de 30 Ron.

33. Se poate practica doar de persoanele cu casuta inchiriata in Zona 0.

34. Se pescuieste pe cele 2 lacuri mici, suprapopulate, cu un numar de 2 lansete cu 1 carlig fiecare.

35. Pescuitul este permis numai ziua, intre orele 07:00 - 19:00.

36. Pestele prins se elibereaza imediat si fara sa fie ranit.

ZONA 1:

Inchirierea unei casute cu ponton deasupra apei pentru 2 zile (48 ore) costa 350 Ron si are inclus Pescuitul Sportiv cu Retinerea Pestelui. Inchirierea casutei in Zona 1 se poate face doar pentru 2 zile sau multiplu de 2.

OFERTA! Platesti 6 zile si a 7-a este GRATUITA.

BENEFICIAZA DE ACCES GRATUIT LA PISCINA DIN ZONA VIP!

Vezi Regulament Piscina.

Taxa pentru 48 ore permite retinerea a 3 (trei) pesti de cel mult 8 kg in total din speciile: crap, cteno, scoicar SAU 8 kg de salau si alte 6 kg din speciile: caras, biban, platica, rosioara. Cantitatea de somn si fitofag care poate fi retinuta este nelimitata.

37. Accesul in Zona 1 este permis numai persoanelor care au casuta inchiriata.

38. O casuta poate fi inchiriata de 2 persoane majore si 1 copil cu varsta pana la 14 ani.

39. Focul este permis numai in locurile special amenajate.

40. Se interzice:

       - Accesul cu animale de companie

       - Folosirea aparatelor de incalzit

       - Fumatul in interiorul casutei.


Taxe 2024 Balta lac brateni

Poze Balta lac brateni

Capturi Balta lac brateni

    Nu exista capturi asociate

Balta lac brateni : 1 comentarii

  • am fost in luna august 2017 la acest lac,un lac foarte frumos,conditile de cazare bune,fara cuvinte,nota 10 administratiei.dar...o problema zic eu majoara m-a deranjat,fapt pentru care am si plecat de acolo desi mai aveam platita inca o noapte la casuta zona b ponton 1.in jurul orei 13 la vecinul de la pontonul 3 i-a intrat un crap,omul era la masa la restaurant...ca un om cu buna credinta am intervenit si am scos captura..mentionez ca in 2 zile datorita caniculei balta a fost ,,moarta,,.in timpul drilului paznicul deja a fost langa mine..in momentul in care am scos pestele deja a sarit ca ars..are 4,200 kg..eliberatil repede...nu e normal sa faci asa ceva,daca il cantarea si depasea kg din regulament,da,de acord,dar sa ti-l cantareasca la ochii si insista de paraca ardea lumea..eliberetil..eliberatil.asa ceva nu este normal.am discutat problema si la receptie,nu stiu daca sa luat vre-o masura.nu pot atasa poza la comentariu sa vedeti cum arata un crap de ,,4,200kg,,