Lacul lui Tibi

Cluj / Santejude
Share

Descriere - Lacul lui Tibi

Lacul lui Tibi este poziționat intre doua păduri, intr-o parte a pădurii este tot timpul umbra, pe partea stanga a lacului sunt mai multe limbi de pământ pline cu verdeata ,se poate instala linistit cort pentru masini este loc de parcare, dezavantajul este ca pe partea stanga a lacului nu se poate ajunge cu mașina.

Traseul pana la Lacul lui Tibi

Cluj-Napoca spre Gherla - Fizesu Gherlii - Santioana - Santejude si apoi se ajunge la Lacul Lui Tibi. Consulati si harta cu localizarea

Insotitorii pescarilor nu vor plăti taxă de pescuit. Prin insofitori se intelege sotia/ prietena şi copii sub 14 ani al pescarului.

Pentru fiecare taxă de pescuit se admit 3 lansete cu câte un cârlig fiecare, la răpitor doar cu momeli artificiale/spining.

Pentru fiecare lansetă/undită in plus se plătește o o taxa -  vezi sectiunea de taxe

Este interzis folosirea ancorelor, monturilor cu mai multe cărlige şi oricăror metode interyise de lege.

Pescuitul şi nădirea se practică de pe mal, este interzis nădirea din barcă, bărcută sau intrarea in apă sub orice motiv.

In taxa de pescuit se poate retine carasul, crapul se poate retine intre 1-3 kg si se calculeaza la kg vedeti taxele.

Ctenul/amurul, sturionul, răpitorul şi crapul sub 1 kg şi peste 3 kg se eliberează imediat/ nu se pune in juvelnic pentru poză. Poza se face pe loc.

Peştele refinut se va păstra în juvelnice de pe pânză, cele din sârmă sunt interzise.

Peştele prins se va manevra cu grijă fără a se umbla la branhii, scapă pe jos este obligatorie folosirea saltelei de primire şi a antisepticului.

Accesul şi părăsirea locului se face doar după Inştintarea administratiei locului şi numai după efectuarea controlului.

Accesul şi părăsirea locului se face doar intre orele 06-21.

Are regim obligatoriu intretinerea ecologică a locului de către pescar, prin adunarea tuturor deşeurilor şi a resturilor menajere rezultate in urma partidei de pescuit şi se vor duce de către fiecare la punctele de colectare de la locuinta fiecăruia.

Administratia lacului este exonerată de orice răspundere privind eventualele incidente, accidente sau alte intămplări care ii afectează in vreun fel pe cei intrati in amenajarea piscicolă, indiferent de cauză/cauzator.




Taxe 2024 Lacul lui Tibi

Dotari - Lacul lui Tibi

Poze Lacul lui Tibi

Capturi Lacul lui Tibi

    Nu exista capturi asociate

Lacul lui Tibi : 0 comentarii

Nu exista comentarii