Balta Lesu--Valea Alba

Calarasi / Gruiu
Share

Descriere - Balta Lesu--Valea Alba

Balta este prevaznuta cu un dig iar in stanga este balta mare,in dreapta balta mica,ambele balti sunt bunicele.Paznicul vine imediat sa ia taxa,apoi mai trece o data sa verifice ce ai prins,fiind in sistem CR.Daca ai captura,te lasa sa-l cumperi10-15 ron kg,nu stiu exact,daca nu trece pana pleci si ai captura,poc masina si acasa,ai avut noroc :)

Am fost de doua ori pe balta lesu la interval de o saptamana si o data pe Valea Alba, cea de langa ea. De fiecare data cate o suta de ron, adik 300 ron in total. Si asta pentru ca am urmarit filmarile cu popularea acestor balti si datorita comentariilor pro afisate pe site-uri. In 3 partide a cate 24 ore, am prins o singura salonta la 1kg. Stiu sa pescuiesc crap, incepand de la Dunare si pana la Mures. Asa ca d-lor patroni, care va scrieti singuri comentariile pe aceste topicuri, nu ne mai pacaliti cu 8-15 capturi pe iesire. Eu unul imi permit (financiar) sa merg des la pescuit la orice tip de taxe, dar va bate Dumnezeu, pentru ca sunt altii care rup de la gura copiilor 100Ron odata la 2-3 luni ca sa faca un pescuit mai onorabil. Si atunci citesc netul si dau de baltile dvs. â

Traseul pana la Balta Lesu--Valea Alba

Se iese prin berceni,drumul spre Popesti Leordeni,Frumusani,la Gruiu se face dreapta apoi la 1 km pe un drum de tara este balta.

Nu exista regulement pentru

Balta Lesu--Valea Alba

Taxe 2024 Balta Lesu--Valea Alba

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
    Nu exista informatii despre taxe si tarife

Dotari - Balta Lesu--Valea Alba

Poze Balta Lesu--Valea Alba

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta Lesu--Valea Alba

    Nu exista capturi asociate

Balta Lesu--Valea Alba : 0 comentarii

Nu exista comentarii