Balta padureni ciurila

Cluj / ciurila
Share

Descriere - Balta padureni ciurila

La data de 28.04.2012, D-ul Revnic Cornel, proprietarul mai multor lacuri din Complexul Piscicol Ciurila, organizeaza pe Lacul Padureni, un concurs de pescuit in vederea promovarii lacului.Concursul va fi organizat pe echipe de cate doi pescari, care vor pescui cu 4 bete, doua la pluta doua la plumb - organizatorul manifestandu-si dorinta ca un numar cat mai mare de pescari sa participe la acest eveniment, acesta fiind motivul pentru care la acest prim concurs organizat acolo se poate pescui in cele doua stiluri mai sus amintite.Taxa de participare este 110 ron/persoana, 220 lei de echipa.Se va pescui intre orele 09,00 si 17,00,. Masa va fi asigurata de gazda evenimentului, dupa finalizarea concusului de pescuit.Premiile vor fi in bani astfel :- Locul 1 - 900 lei, cupa, diploma- Locul 2 - 800 lei, cupa, diploma- Locul 3 - 700 lei, cupa, diploma- ceea mai mare captura - 300 lei(se va premia persoana, nu echipa), cupa, diploma

Toti participantii vor primi diploma de participare.Pentru cine nu stie, D-ul Revnic Cornel este unul din sponsorii echipei Avat Potaissa Turda, membrii acestei echipe urmand sa asigure albitrajul concursului. Lacul Padureni se afla la circa 15 km de mun. Cluj-Napoca.Organizatorul s-a gandit la participarea a 30 de echipe, dar in functie de numarul solicitarilor pista poate fi extinsa.Inscrierile se fac la nr. de telefon 0729008422 Melinda sau 0722586724 Cristina.Va dorim fir intins !!!

Traseul pana la Balta padureni ciurila

Lacurile ciurila se afla in judetul Cluj, langa autostrada Transilvania. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic la numerele afisate la concurs.

Nu exista regulement pentru

Balta padureni ciurila

Taxe 2024 Balta padureni ciurila

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
  • 12h 50 RON

Dotari - Balta padureni ciurila

    Nu exista informatii despre dotarile balti

Poze Balta padureni ciurila

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta padureni ciurila

    Nu exista capturi asociate

Balta padureni ciurila : 0 comentarii

Nu exista comentarii