Balta Stigma Fisihing

Brasov / Ucea De Jos
Share

Descriere - Balta Stigma Fisihing

Un fost cot de Olt acum este o amenajare piscicola Stigma fishing in Brașov. Pescuit si Relaxare la poalele Făgărașului in condiții excelente cu posibilitatea de campare pentru pescari. Regăsești la balta condiții de pescuit excelente in sistem prinde si eliberează cu posibilitatea de a cumpăra peste.

Traseul pana la Balta Stigma Fisihing

Detali la telefon

La intrarea pe baltă , pescarii sunt rugați să meargă la Administrație pentru a consulta și a primi flyerul cu Regulamentul bălții.

Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții. Achitarea bonului de acces la pescuit pe Balta Stigma Fishing presupune acceptarea Regulamentului bălții, legitimarea pescarului si Acordul pescarului de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Orice partidă de pescuit 12h/24h se face in baza unei rezervări.

Taxa de acces pentru o partida de pescuit este de :

- partida de 12 H începe la ora 6:00 și se termină la ora 18:00

- partida de 24 H începe la ora 18:00 și se termina a doua zi la ora 18:00

Fiecare însoțitor va plăti “taxa de însoțitor” in valoare de 10 lei.

Opțional se poate trage curent la stand contra cost, taxa fiind de 20 de lei 24H.

Se permite accesul cu rulote taxele fiind următoarele :

50 de lei pe zi fără alimentare la curent

70 de lei pe zi cu alimentare la curent .

Pescarii care doresc sa planteze pe Balta Stigma Fishing achita o taxa de 50 RON/PARTIDA ( indiferent de durata partidei )

Se poate închiria barcă de la Administrație taxa fiind de 100 de lei . ( indiferent de durata partidei )

- Se interzice cu desăvârșire focul pe pământ . Administrație pune la dispoziție in limita posibilităților grătare pe picioare.

- Pescarul poate să pescuiască cu maxim 4 undițe, dotate obligatoriu cu 1 (un) singur ac și plumb sau năditor pierdut (posibilitatea eliberării plumbului sau năditorului, în cazul ruperii firului principal)! Este strict interzis pescuitul la “BOMBĂ”, “ARICI” etc.!!!

- Pe balta Stigma se poate pescui doar cu undițe din carbon având maxim 3 tronsoane (3,60m-3,90m) și mulinete adecvate, unditele de o calitate indoielnica nu vor fii acceptate ( bete telescopice, bete cu un vizibil grad de uzura etc.) Minciogul folosit la scoaterea peștelui din apă va avea obligatoriu o deschidere mare și plasa cu ochiuri mici, fiecare stand v-a avea obligatoriu minimum un minciog, nu acceptam 1 minciog la 2 standuri. Sunt acceptate undițele tip feeder, match, rubeziana, varga, "bolo".

- Este interzisă utilizarea înaintașului textil, lungimea maximă utilizată din fir textil în construcția monturii fiind de max. 35 cm. Este permisă folosirea lead core-ului (fir textil cu miez de plumb) cu lungime maximă de 50cm și a monofilamentului ca înaintaș. Grosimea firului cu care se poate pescui este de minimum 0.25 mm exceptie fac firele folosite la feeder (0,20) si match. Ne rezervam dreptu de a masura firele ori de câte ori considerăm necesar. Betele pe ale căror mulinete se vor găsi fire necomforme vor fi scoase din apă fara a mai putea fi folosite până ce firele nu au fost schimbate.

- Pe baltă se practică doar pescuitul Catch & Release (Prinde și Eliberează) indiferent de specie, capturile nu se pot reține indiferent de greutate și se vor elibera imediat în stare vie și fără a fi rănite! În cazul în care se constată că un pește a fost rănit, se va percepe o taxă de 50 euro/kg pentru peștele respectiv, iar pentru un exemplar mai mare de 10kg se va percepe o taxă de 100 euro/kg.

- Locul de pescuit se poate ocupa NUMAI PE BAZĂ DE REZERVARE, rezervarea se poate face telefonic cu minimum 24 de ore înaintea partidei de pescuit la numărul se telefon (004) 0799 626 727. Pescarii care se prezintă pe baltă fără a avea rezervare nu vor fi primiți.

- În momentul sosirii pe baltă, contravaloarea rezervării efectuate, se va plăti în întregime si nu se restituie nici in cazul in care pescarul decide să plece mai repede de data terminării rezervării, oricare ar fi motivul plecării.

- Pescarul se va deplasa la locul de pescuit cu mijlocul de transport utilizat (mașină personală), va descărca bagajul, după care mașina va fi adusă în parcare la sediul administrativ, după care poate începe partida de pescuit. La sfârșitul partidei de pescuit pescarul va putea duce mașina pe stand pentru a încărca bagajele doar după ce a scos undițele din apă.

- Pescarul va anunța administrația în momentul plecării și se va supune la verificarea bagajelor și a bunurilor personale, precum și ale însoțitorilor acestuia la părăsirea locației, utilizarea bălții și a serviciilor de către pescari și persoanele însoțitoare având valoare de acceptare tacită a acestei condiționări.Pescarii au obligația ca după încheierea partidei de pescuit să lase locul curat (fără chiștoace de țigări, coji de semințe, sticle goale, cutii metalice de orice tip, saci de gunoi etc.) prin colectarea tuturor deșeurilor și a resturilor menajere în tomberoanele aflată in zona Administrației.

- Folosirea saltelei de primire și a sprayului dezinfectant pentru crap sunt obligatorii! În cazul în care nu dețineți o astfel de saltea puteți să inchiriați de la personalul bălții la o taxă de 20 RON/ partidă de pescuit (indiferent de durata acesteia și în limita stocului disponibil)

- Fiecare stand va avea câte o saltea de primire , nu acceptăm o saltea la 2 standuri. Toți peștii se vor fotografia obligatoriu deasupra saltelei de recepție și cât mai aproape de apă. Într-o saltea de primire sunt permise ținerea și fotografierea unui singur peste. Pentru scoaterea pestilor de dimensiuni mari din apa, obligatoriu, se va folosi salteaua de cântărire impreuna cu minciogul, avand grijă de aripioarele pestelui.

- Este interzisă cu desăvârșire păstrarea peștilor în saci de păstrare pentru a fi fotografiați mai târziu.

- Pe acesta baltă sunt interzise injuriile, petrecerile, sursele de poluare fonică (muzica, cântatul sau conversațiile gălăgioase) și oricare alte activități care îi pot deranja pe ceilalți pescari aflați pe baltă! Pescarii aflati intr-o stare avansata de ebrietate vor pierde dreptul a pescuii (pentru a nu pune in poricol siguranta pestelui), pentru a evita neplacerile, administratia lacului recomanda ca alcoolul sa fie consumat moderat si responsabil.

- Sunt interzise scăldatul, ruperea arborilor de pe mal, intrarea în culturile agricole din apropiere, aprinderea focului pe iarbă.

- Personalul bălții are dreptul de a controla oricând consideră necesar undițele pescarului pe timpul partidei de pescuit .

- Pe aceasta baltă , cel care va fi prins că sustrage (ASCUNDE) pește, se face vinovat de FURT, faptă penală pedepsită de art. 228 Cod Penal. Vinovații vor fi reclamați organelor de poliție!

- Încălcarea oricărei norme de conduită prevăzută în regulament conferă dreptul administrației bălții de a restricţiona accesul pe baltă pentru totdeauna, fără restituirea parțială sau integrală a contravalorii biletului.

- Administrația S.C. Stigma Fishing S.R.L. este exonerată de orice răspundere civilă, administrativă și materială pentru orice formă de accidente, incidente și urmări generate ale activităţilor personale ale pescarilor și a însoțitorilor acestora, cauzate voit, din neatenție sau de persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice.

Taxe 2024 Balta Stigma Fisihing

Poze Balta Stigma Fisihing

Capturi Balta Stigma Fisihing

Balta Stigma Fisihing : 3 comentarii

  • mai sunt locuri pentru concursul din mai?

  • aveti nr de telefon pt mai multe detali apelati cu incredere

  • va rog as dorii detalii cum se ajuge mai exact pe balta si regimul de pescuit.multumesc