Balta Valea Cucului

Prahova / Valea Cucului
Share

Descriere - Balta Valea Cucului

Cu deosebita placere si bucurie va informam ca in marea familie a pescarilor, respectiv a baltilor de pescuit a mai intrat un membru care se cheama "Valea Cucului" din Judetul Prahova.
Este un loc minunat, linistit, cu privelisti incantatoare dar mai ales cu doua balti pline de peste.
Chiar inainte de Sfintele Pasti, pe langa pestele care exista in balti s-au mai bagat sute de kilograme de peste, respectiv crap, ten, fitofag, oglinda, caras.
Absolut toti pescarii care ne-au vizitat si care au pescuit deja in aceasta perioada sunt incantati si multumiti. Pentru noi aceste balti sunt ca un magazin de renume in care in permanenta trebuie sa ai marfa buna, din abundenta, pret bun si aprovizionare periodica.

Traseul pana la Balta Valea Cucului

Sunt trei posibilitati de a ajunge la balta. a) Din Ploiesti mergeti pe DN1 A spre Valenii de Munte si dupa ce treceti de loc. Lipanesti la aproximativ 1km si jumatate veti face la dreapta, veti traversa calea ferata spre Baltesti. Dupa ce ati trecut calea ferata veti merge fix 20 km drept inainte pana in Valea Cucului. Atentie insa ca in primii 5-6 km drumul principal face la stanga spre Baltesti dar dumneavoastra veti continua drumul tot inainte pana in Podenii Noi dupa care urmeaza loc. Iordachianu. Dupa loc. Iordachianu urmeaza Valea Cucului unde se afla balta. La un moment dat veti cobori usor intr-o vale, dupa care imediat ce ati urcat veti vedea indicatorul cu pescuit sportiv pe stanga, loc in care veti face veti urma drumul din stanga si dupa aprox. 600m ati ajuns la capatul drumului, la locul bucuriei, Balta Valea Cucului. b) Al doilea traseu este tot de la Ploiesti spre Bucov si la aprox. 1 km de la intrarea in loc. Bucov veti vedea indicator spre Harsa. Faceti la stanga, urmati drumul principal pana in loc. Plopu si mergeti tot inainte pana veti da de Manastirea Varbila. Treceti de manastire si dupa numai cativa km veti da de o intersectie. Dumneavoastra mergeti la stanga spre Mehedinta, respectiv Magurele. Veti intra in Valea Cucului si veti vedea indicatorul cu pescuit sportiv. Dupa aprox 600 de metri ati ajuns la destinatie. Pe acest al doilea traseu de la Ploiesti la Valea Cucului sunt aproximativ 24 km. c) Al treilea traseu este de la Albesti-Paleologu, Urlati. De la Urlati ajungeti in loc. 11 Iunie si veti da de o intersectie cu loc. Apostolache inainte si la staga Manastirea Jercalai, Valea Cucului. Veti urma drumul din stanga si dupa aprox. 2 km, pe al doilea drum asfaltat o veti lua la dreapta. Veti vedea si indicatorul cu "Pescuit Sportiv Valea Cucului" 600m.

Nu exista regulement pentru

Balta Valea Cucului

Taxe 2024 Balta Valea Cucului

    Cititi regulamentul balti pentru optiunile de retinere aferente categoriilor de taxe
  • 12h 80 RON

Dotari - Balta Valea Cucului

    Nu exista informatii despre dotarile balti

Poze Balta Valea Cucului

    Nu exista imagini asociate

Capturi Balta Valea Cucului

    Nu exista capturi asociate

Activitate balta valea cucului

Balta Valea Cucului : 0 comentarii

Nu exista comentarii