Balta Vitan 3

Bucuresti / Bucuresti
Share

Descriere - Balta Vitan 3

Balta Vitan 3  - Luciul de apa este un iaz amenajat pe o fosta fundație de bloc cu lungime de max.120 pe 40 metri lățime. Se regăsește in bălti pescuit langa Bucuresti.

Se pescuiește doar de pe o latura de 120 asta pentru a nu se cerea agățători intre pescari.


Traseul pana la Balta Vitan 3

De la targ Vitan pe șoseaua care duce spre linia de centura, se trece de sere si urmeaza un panou mare pe care scrie Ansamblul de locuințe Comfort.

Acolo se face dreapta pe un drum de dale din piatra pana se face stanga spre blocurile Comfort iar dupa aproximativ 100 de metri se face dreapta tot pe dale de piatra care duce direct la iaz.

Conditii retinere:

  1. in taxa pt caras de 12h se pot retine 5 kg caras, babușca, plătica
  2. im taxa standard de 12h se pot retine 5 kg crap comun (se pot retine doar exemplare cu greutatea intre 1 si 3 kg)
  3. NU SE RETIN SUB NICI O FORMA PESTII DIN SPECIILE BIBAN, SALAU, STIUCA, CTENO, NOVAC - iar pentru somn se va anunța administrația.
  4. Se poate pescuit cu 2 bete

Regulementul general

1. Cotizația pentru pescuit se va achita la intrarea pe lac, iar chitanța (NERETURNABILA) eliberata trebuie păstrat pe toata durata partidei de pescuit.

2. Membrii Asociatiei au dreptul sa controleze si sa cantareasca pestele capturat de pescari pe toata perioada partidei de pescuit.

3. La partida fara retinere, pestele se elibereaza imediat dupa ce a fost prins.

Pt. partidele cu retinere, pestele se pastreaza in juvelnice ori saci pt. pastrare

4. Capturile de crap care au greutatea sub 1kg si peste 3 kg, vor fi eliberate imediat ce au fost prinse.

6. La finalul partidei de pescuit se va cantari pestele capturat si in cazul in care cantitatea de crap va si peste cea prevazuta in regulament, pestele retinut in plus se va plati cu 30 lei/kg crap si 15 lei/kg pentru caras.

7. Pescarul are dreptul sa pescuiasca cu maxim 2 bete pt. pescuitul fara retinere si cu maxim 3 bete pt. pescuitul cu retinere, aceasta fiind prevazute cu cate un singur carlig.

8. Pentru crap, fiecare pescar va avea in dotare cadita ori saltea de primire (personale ori inchiriate de la Asociatie cu 10 lei/partida), manevrarea pestilor pe iarba, pamant, pietris, etc fiind interzisa.

9. Sotia sau copilul pescarului au dreptul sa pescuiasca gratuit cu un bat, insa numai in dreptul standului pe care il ocupa, orice alta persoana in plus va achita o cotizatie de 20 lei.

10. Pescarul este obligat sa se aseze in dreptul locului marcat si numerotat pentru pescuit.

12. La plecare, pescarul se va supune oricarui control solicitat de membrii asociatiei.

13.Capturile accidentale de cteno, salau, stiuca, biban, se vor elibera imediat in apa in stare vie si fara a fi ranite, iar pt somn se va anunta asociatia.

14. Pescarul poate face gratar la standul de pescuit intr-un gratar prevazut cu picioare, focul pe iarba fiind interzis. La plecare va avea obligaia sa lase standul curat.

15. Incercarea de sustragere a pestilor constituie furt calificat si se va anunta politia.

16. Asociatia este exonerata de orice raspundere pentru orice accident ori incidente si urmari generate din neatentia pescarului ori a insotitorilor acestuia.

*Persoanele care nu respecta acest regulament, vor fi obligate sa paraseasca incinta lacului. 


Taxe 2024 Balta Vitan 3

Poze Balta Vitan 3

Capturi Balta Vitan 3

    Nu exista capturi asociate

Balta Vitan 3 : 0 comentarii

Nu exista comentarii