Merluciu in sos de rosii cu masline

Detalii

Porti 4
Timp 20

Descriere merluciu in sos de rosii cu masline

Intr-o tigaie se pune ceapa si usturoiul tocate marunt cu putin uleiul, se tine pe foc un minut dupa care se adauga putina apa, asa incat ceapa sa se inmoaie si sa nu se prajeasca. Dupa aceea, se toarna sosul de rosii si se lasa cateva minute (5 minute) sa fiarba. Se adauga maslinele dupa care merluciu. Daca sosul a scazut se mai adauga putina apa,asa incat pestele sa aiba suficient lichid in care sa fiarba. Se pune putin oregan ,sare, patrunjel, piper si se acopera cu capac, lasand putin descoperita tigaia.In aprox. 15 minute este gata.

Ingrediente reteta

  • merluciu 300 grame
  • Sos rosii 200 mililitri
  • ulei 2 linguri
  • ceapa 1 bucati
  • masline 100 grame
  • patrunjel frunza 1 linguri

merluciu in sos de rosii cu masline : 0 comentarii

Nu exista comentarii